O mananci in fiecare zi, dar iti face rau. Adevarul despre ciorba romanilor


Ciorba este considerata un preparat traditional romanesc, care nu lipseste de pe mesele romanilor. Preparata dintr-un amestec bogat si consistent de apa, legume si optional carne, ciorba poate fi consumata la orice ora din zi.

Adaosul de carne sau peste poate duce la crestere usoara a aportului caloric, cat sa ramana un aliment usor si o optiune corecta pentru masa de seara.

In momentul in care se adauga cartofii, smantana, pastele sau orezul, ciorba devine prea consistenta ea ramanand o optiune de hrana doar pentru pranz.

Cum se folosesc corect frunzele de dafin in mancare

Din pacate, ciorba de burta, preferata de multi romani pentru gustul ei aparte, este o alegere neinspirata si deloc sanatoasa pentru corpul nostru.

Siropul care te scapa de grasimea de pe burta. O topeste in doua zile!

Ea are un continut caloric foarte ridicat, dar nu din cauza componentei de baza a retetei - stomacul de animal, care este pura masa musculara si proteina - ci se datoreaza retetei, pentru ca se prepara cu o cantitate mare de lapte, smantana si grasimi animale.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Virus de 10 ori mai periculos decât Covid-19, noul pericol pentru umanitate! „Nu știm cum va evolua această boală, dacă ajunge la oameni!”

Veste ȘOC în televiziune! Mircea Radu a plecat definitiv

Theo Rose spune adevărul despre colegele de la "Bravo, ai stil! Celebrities"! "Nu trebuia să câștige..."

Știrile Kanal D de la ora 12:00, pe primul loc în preferințele telespectatorilor!

Revenire surprinzătoare! Ce face Amna, faimoasa de la Survivor România, după ce a ieșit din spital?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Nicos, din nou în mijlocul scandalurilor de la "Puterea Dragostei"!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri