O fetiță refugiată din Ucraina i-a rugat pe cei care o găzduiesc să îi dea o saltea de yoga. Cine este, de fapt, micuța Dasha: „Campioană”


Toată lumea a aflat cine este Dasha și ce a făcut în ultimii ani în țara natală. Povestea impresionantă a unei campioane.

O fetiță din Ucraina a reușit să îi emoționeze peste măsură pe cei care au găzduit-o la Asociația Magic. Micuța Dasha, în vârstă de 10 ani, a avut o rugăminte neobișnuită în MagiCAMP.

Fetița le-a cerut membrilor asociației o saltea de yoga. Crezând că Dasha vrea să se joace cu păpușile, membrii asociației i-au dat salteaua, fără să stea pe gânduri.

Însă toată lumea a aflat în scurt timp povestea sa. Micuța Dasha practică gimnastica ritmică și este campioana națională a Ucrainei, iar în ultimele 21 de zile nu a mai putut să facă antrenamente.

„𝐃𝐨𝐚𝐫 𝐧-𝐨 𝐬ă-𝐦𝐢 î𝐧𝐭𝐫𝐞𝐫𝐮𝐩 𝐜𝐚𝐫𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯ă 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐮𝐳𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐫ă𝐳𝐛𝐨𝐢!” – 𝐃𝐚𝐬𝐡𝐚 (𝟏𝟎 𝐚𝐧𝐢)

Fetita refugiata

Fetita refugiata este campioana la gimnastica

[Sursa foto: Facebook]


Habar n-am avut că adăpostim în MagiCAMP o campioană, până în dimineața în care micuța Dasha a rugat-o pe Oana noastră să-i dea o saltea de yoga.
Crezând că vrea să se joace pe jos cu păpușile, Oana i-a oferit niște covorașe speciale pentru asta. Dasha, însă, scutura din cap a nu hotârât.

Citeste si: Un băiețel în vârstă de patru ani din Kiev este căutat inclusiv în România, după ce a dispărut brusc: „Bunica lui a murit”

Acela a fost momentul când am aflat de la mămica ei că Dasha face gimnastică ritmică de la 3 ani, este campioană națională a Ucrainei și acum voia să reia antrenamentele, on line, cu antrenoarea ei din Ucraina.Am privit emoționați toate pozele și filmulețe din telefon- de la competițiile Dashei și din viața lor de dinainte de război, la care speră să se poată întoarce curând.

Citeste si: Gest emoționant făcut de un om al străzii pentru refugiații din Ucraina: „O lecție de solidaritate”

Nimeni nu poate ști când va fi de fapt acest ”curând”, dar un lucru e sigur: într-o zi, Dasha va cuceri podiumurile mondiale ale gimnasticii ritmice și va povesti lumii întregi cum nimic nu a putut sta în calea visurilor ei. Nici măcar un război. 💙💛
#MainiMagice #MagiCamp4Ukraine #AsociatiaMagic


Abonează-te pe

Citește și:

De ce ne cade părul. ,,Sfatul meu este să nu va tundeți mai des”

Mesaje de la mulți ani: Fă aniversarea cuiva mai frumoasă cu un mesaj sincer!

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cine este Denisa, iubita lui Iancu Sterp. „O să facem un vlog împreună.”

Cum rezolvăm probleme din cuplu. „Este ceva care îmi stimulează simțurile”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Este bine sau nu să îi cunoști amanta? „Pentru un bărbat este o sancțiune”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri