O bătrână refugiată, gest impresionant în Gara de Nord: „Era lihnită de foame, se uita la mâncare”

Batrana refugiata

Femeia care a fugit în România din cauza războiului a ajuns la Gara de Nord a oferit o adevărată lecție de viață.

Voluntarii din Gara de Nord din București au parte de o mulțime de surprize din partea miilor de refugiați care ajung zilnic în Capitală și se pregătesc să plece spre alte orașe din țară.

Multe persoane care trec prin Gara de Nord rămân extrem de impresionați de ajutorul pe care românii îl acordă ucrainenilor de 30 de zile.Fie că este vorba despre mâncare, despre haine sau despre produse de igienă, românii s-au mobilizat și au strâns tot ce este necesar pentru ca oamenii care vin de la mii de kilometri distanță să uite pentru un moment prin ce trec.

Citeste si: Ce au făcut, de fapt, refugiații din Ucraina în Gara de Nord, cu produsele primite de la români: „A văzut cum își împărțeau”

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

O bătrână refugiată care a ajuns în Gara de Nord i-a lăsat fără cuvinte pe voluntari și i-a impresionat până la lacrimi. Înfometată și obosită după zeci de ore în care a călătorit doar cu câteva lucruri, biata femeie a fost surprinsă în timp ce se uita la mâncarea adusă de către oamenii sufletiști, însă nu îndrăznea să se apropie. Cei care au văzut-o i-au spus că poate lua orice își dorește și cât dorește, pentru că toată mâncarea este pentru persoanele care au fugit din calea războiului.

Citeste si: Emoționant! Două femei din Ucraina au fugit în România cu cinci cai și un ponei și au ajuns într-un peisaj de vis din Apuseni: „Ne-am temut”

Ce le-a spus bătrâna voluntarilor din Gara de Nord


Însă răspunsul femeii i-a impresionat pe toți, fiind o adevărată lecție de viață pentru toată lumea:

„Sunt oameni care se revoltă, că nu le facem destul, sunt oameni care ne mulțumesc pentru nimica toată. Văzusem o bătrânică, cred ca dumneaei era lihnită de foame, se uita la mâncare și voia să ia. Noi le spunem că e gratis, să ia ce vor. Bătrânica ne-a spus: Nu, eu o să mănânc o bucățică de pâine, lăsați să mănânce și ceilalți. Deci, oamenii care fac gesturi de genul sunt de apreciat.


Sunt foarte emoționată când văd așa ceva”, a povestit o voluntară din Gara de Nord pentru wowbiz.ro.Citește și:

Zodiac 5 octombrie 2023. Află ce zodie cere ajutor

Turist în Țara Moților. 3 locuri superbe din Apuseni

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies