Nurgul Yesilcay, “prizonieră” două zile, la Palatul Topkapi


Nurgul Yesilcay, actrita care da viata sultanei Kosem din serialul omonim difuzat la Kanal D in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, este una dintre cele mai apreciate din Turcia, propunerile de roluri in productii fabuloase neintarziind sa apara.

Astfel, inainte de a accepta oferta producatorilor de a juca in cel de-al doilea sezon al serialului “Kosem”, Nurgul Yesilcay a vizitat Palatul Topkapi impreuna cu Metin Akdulger, cel care il interpreteaza pe fiul Sultanei Kosem, Murad al IV-lea. Vreme de doua zile, vedetele au facut turul Palatului, au imbracat hainele specifice acelei perioade si au fost introdusi in atmosfera de catre un istoric care le-a stat in permanenta la dispozitie cu informatii.

“Fara sa <tragem cu ochiul> la poze, la filmulete din care sa ne facem o idee cum arata Palatul Topkapi, am vizitat impreuna cu Metin si un istoric palatul vreme de doua zile. Cred ca ne-a ajutat foarte mult acest lucru pentru ca ne-am transpus total in pielea personajelor pe care le interpretam in cel de-al doilea sezon al serialului <Kosem>. Ne-am minunat in fata grandorii si elegantei decorurilor pe care le-am vazut acolo”, a povestit Nurgul Yesilcay.

Pe Nurgul Yesilcay o puteti urmari in serialul “Kosem”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri