Nurgul Yesilcay, din serialul "Gulperi": "Am născut în cel mai firesc mod, ca o țărancă pe câmp!”


#Telespectatorii o vor putea revedea pe frumoasă actrița, interpretând rolul principal feminin în serialul “Gulperi”, ce va avea premiera la Kanal D,  miercuri, 27 noiembrie

Nurgul Yesilcay, cunoscuta actriță care revine din 27 noiembrie, pe micul ecran, la Kanal D, intepretand rolul principal feminin în serialul fenomen, "Gulperi", este o femeie cu o viață demnă de un roman. În anul 2004, aceasta s-a căsătorit cu Cem Ozer, iar împreună au un băiat, în vârstă de 14 ani, Osman Nejat. Actrița a povestit într-un interviu că, înainte de venirea pe lume a copilului, aceasta s-a gândit la diferite modalități de a naște, tradiționale sau moderne.

Micuțul s-a lăsat așteptat să vină pe lume, travaliul a durat în jurul a 48 de ore.

Când a rămas însărcinată, frumoasă Nurgul Yesilcay a încercat numeroase lucruri pentru ca nașterea să fie una fără peripeții. A făcut pillates, a fost la cursuri de respirație, a citit multe cărți și a urmărit foarte multe documentare. În cele din urmă s-a hotărât să nască sub apă.

„Sunt încăpățânată și am reușit să ne organizăm acasă ca la un spital. Aveam lângă mine un doctor și moașă specialistă în nașteri sub apă, adusă din America. În cameră erau și zece asistente care veniseră să vadă pentru prima dată o naștere sub apă, dar și surorile mele. Aveam  o piscină gonflabilă pentru copii, în care temperatura apei trebuia menținută constantă. Eram orice, doar pozitivă nu, țipam încontinuu și, la un moment dat, am dat toată lumea afară din cameră,  povestește

cunoscuta actrița.

Travaliul viitoarei mame a durat 48 de ore, timp în care intra și ieșea din apă, în încercarea de a-și păstra calmul. Nurgul Yesilcay povestește că a avut un moment de panică iar, după ore de contracții,  doctorul i-a propus operația cezariană, pe care actrița a refuzat-o categoric.

" Într-unul din momentele când am ieșit din apă, doctorul mi-a spus că a venit momentul și în câteva secunde s-a născut Osman Nejat.

Am născut în cel mai firesc mod, ca o țărancă pe câmp,”  a spus cu umor Nurgul Yesilcay, pe care o veți revedea, începând din 27 Noiembrie, ora 20.00, în serialul "Gulperi", la Kanal D.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri