Nu stii ce desert sa prepari? Incearca briosele cu caramel sarat!

Nu stii ce desert sa prepari? Incearca briosele cu caramel sarat!
Nu stii ce desert sa prepari? Incearca briosele cu caramel sarat!

Aceasta reteta este perfecta pentru weekend si este foarte usor de preparat. O singura briosa are 318 calorii.

 

Ingrediente
100g unt
125g zahar
2 oua mari, batute
1 lingurita extract de vanilie
125g praf de copt
2 linguri de lapte
Pentru topping
200g de crema de branza
40g de zahar pudra
1 lingura de lapte
100g de unt de arahide
100g de
caramel la conserva
Un varf de sare de mare
Ai nevoie de forma de briose si de hartii pentru briose.
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Pentru a face briosele, bate unul si zaharul pana cand obtii un amestec pufos. Treptat, adauga ouale, vanilia si faina.
Pune laptele, cate jumatate, apoi adauga amestecul in formele pentru briose. LAsa la cuptor timp de 15 minute.
2. Pentru topping, amesteca bine crema de branz si zaharul pudra intr-un vas pana cand obtii o pasta moale. Apoi adauga laptele si untul de arahide, continuand sa bati. Incorporeaza incet caramelul.
3. Dupa ce briosele s-au racit, adauga topping-ul si presara cu sare de mare.
Sursa

Ingrediente

100g unt
125g zahar
2 oua mari, batute
1 lingurita extract de vanilie
125g praf de copt
2 linguri de lapte 

Pentru topping

200g de crema de branza
40g de zahar pudra
1 lingura de lapte
100g de unt de arahide
100g de caramel la conserva
Un varf de sare de mare

Ai nevoie de forma de briose si de hartii pentru briose.



Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Pentru a face briosele, bate unul si zaharul pana cand obtii un amestec pufos. Treptat, adauga ouale, vanilia si faina. Pune laptele, cate jumatate, apoi adauga amestecul in formele pentru briose. LAsa la cuptor timp de 15 minute. 

2. Pentru topping, amesteca bine crema de branz si zaharul pudra intr-un vas pana cand obtii o pasta moale.
Apoi adauga laptele si untul de arahide, continuand sa bati. Incorporeaza incet caramelul. 

3. Dupa ce briosele s-au racit, adauga topping-ul si presara cu sare de mare.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Anunțul făcut de Casa de Pensii cu privire la mamele care au avut concediu pentru creșterea copilului. Ce trebuie să știe acestea?

Cum arăta Laura Vicol, acum 10 ani. Imaginile au rămas pe internet, deși ea e acum ”alt om”

Exclusiv | Alexandru Papadopol cununie în biserică, în mare secret. AVEM IMAGINILE! Cum arăta mireasa Cristiana și cine au fost nașii

VIDEO Ce a făcut-o pe Carmen de la Sălciua să reacţioneze dur: "Se face extraordinar de mult circ". Artista și-a pierdut cumpătul când a văzut cu ce se confruntă

Cine se temea pentru viața Alinei Sorescu: „Fata asta o să ajungă ca Mădălina Manole”

Ce se întâmplă cu Julia la câteva zile după operația de rinoplastie. Fosta concurentă le-a dezvăluit fanilor care este starea ei: „Sunt bubuită, mă simt extrem de…”

VIDEO Adrian a fost înghițit de o balenă. Mamiferul a apărut de sub caiac, l-a înghițit și apoi l-a eliberat: "Am crezut că m-a mâncat"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies