„Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare.” Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România?

„Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare.” Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România?
„Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare.” Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România?

Mai multe personalități publice au exprimat opinii negative despre litoralul românesc.

 Acestea consideră că prețurile ridicate și nivelul de igienă precar sunt motivele principale pentru care preferă să aleagă destinații de vacanță în străinătate, afectând astfel turismul din România.

Citește și: „Oricum eram sigură că o să dezamăgesc.” Cum a reacționat Delia, după ce mai mulți oameni au huiduit-o în timpul unui concert

Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România

Andreea Marin se numără printre aceste persoane, deși are un motiv personal diferit. În copilărie, vedeta obișnuia să petreacă multe vacanțe la litoralul românesc, dar un tragic accident în care și-a pierdut mama când avea doar 9 ani a făcut-o să nu mai dorească să revină niciodată în acele locuri. Incidentul a avut loc în timpul unui drum de întoarcere de la mare, iar Andreea a fost martoră la momentele de groază.

„Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. E o chestiune personală. E o durere care, deși lăsată trecutului, nu are cum să nu lase rădăcini în mine”, a spus Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

 Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România
Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România[Sursa foto: Facebook]

Andreea Marin își amintește cu groază de accidentul tragic

Chiar și după mai mult de 30 de ani de la acel tragic eveniment, Andreea Marin își amintește încă fragmente dureroase care rămân vii în memoria sa.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

 Mama ei, care a luptat din toate puterile să-și salveze copiii, a pierdut lupta cu viața și a lăsat un mare gol în sufletul Andreei Marin.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi.

Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.

Cea mai importantă amintire pe care o are cu mama sa

Până în prezent, Andreea Marin își amintește cu drag de mângâierile blânde ale mamei sale, pe care le simțea la fiecare început al zilei.

Chiar dacă nu a avut privilegiul de a petrece mulți ani alături de mama sa, vedeta se străduiește să transmită fiicei sale, Violeta, tot ceea ce a învățat și a moștenit de la ea.

„Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic.

O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta”, a mai spus Andreea Marin, conform libertatea.

 Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România
Din ce motiv nu merge Andreea Marin la mare în România[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a aflat Anca Molnar că are cancer. Semnul pe care make-up artistul l-a ignorat mult timp: "Acuza tot mai des dureri infernale de..."- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Citește și: „Partenerul meu de viață îmi este mereu alături.” Andreea Marin a fost cuprinsă de emoții, după ce fiica ei, Violeta, a defilat alături de fratele ei mai mare, Radu Ștefan Bănică. Momentul a fost unul de excepție

 

 

 

 Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să prepari pâinea care nu îngrașă. Andreea Marin a dezvăluit care este propria ei rețetă

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Cum s-a schimbat viața lui Smiley și a Ginei Pistol de când au devenit părinți? Cei doi soți au vorbit despre perioadele dificile din rolul de părinte:„Ea plângea în pat, eu plângeam lângă pat.”

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies