„Oricum eram sigură că o să dezamăgesc.” Cum a reacționat Delia, după ce mai mulți oameni au huiduit-o în timpul unui concert

„Oricum eram sigură că o să dezamăgesc.” Cum a reacționat Delia, după ce mai mulți oameni au huiduit-o în timpul unui concert

Delia, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, a fost huiduită în timpul spectacolului său la Zilele Orașului Năsăud, ceea ce a generat un mare scandal. Confruntată cu această situație tensionată, artista a avut o primă reacție.

Delia, o artistă extrem de apreciată în România și iubită de publicul de toate vârstele, a fost implicată într-un incident neplăcut la concertul său susținut în cadrul Zilelor Orașului Năsăud.

Citește și: „Marea tragedie vestimentară în țara asta” Ovidiu Buta, declarații tranșante la adresa divelor din România. Ce spune stilistul despre Andra, Delia și Andreea Marin

Delia a fost huiduită în timpul unui concert

 Deși este adorată de mulți fani, se pare că există și momente în care aceștia se simt dezamăgiți de performanța idolului lor. Spectatorii prezenți la eveniment au exprimat nemulțumirea lor față de prestația Deliei, huiduind-o și inundând rețelele de socializare cu critici și comentarii negative.

Ștefan, un utilizator al rețelelor de socializare, a menționat că indiferent de cum se prezintă, anumiți oameni primesc mulți bani, iar Florin, un alt utilizator a adăugat faptul că Delia a fost iubită de publicul larg pe vremea în care era om.

„Dacă văd că indiferent cum se prezintă, primesc mulți bani, lumea îi aplaudă, atunci cred că sunt niște „Dumnezei” chiar dacă se comportă precum diavolii”, a scris Ștefan pe Facebook.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

„Prestație și apariție dezastruoasă a acestei artiste iubite de publicul larg de pe vremea în care era om, de pe vremea în care empatiza cu publicul și era o făină pe scenă.

Cu greu a spus un mulțumesc publicului năsăudean dornic să o vadă și sa o admire, în schimb ea practic nici nu i-a băgat în seamă. Vestimentația ei pare mai degrabă dintr-o echipă de baschet sau dintr-o formație rapp. DELIA ai dezamăgit, iar lumea te-a huiduit”, a subliniat și Florin.

O utilizatoare Facebook și-a exprimat și ea părerea sinceră și a spus că având în vedere faptul că se vorbește despre Delia, a fost o dezamăgire totală și că niciun artist nu poate mulțumi un public cu spatele.

„Având în vedere că vorbim de Delia, e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni. Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă! De vocile din spate nu mai zic nimic. Iar tipul de la clape se plictisea maxim, la un moment dat a început să-l mănânce nasul”, a mai menționat o utilizatoare pe Facebook.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Ce reacție a avut Delia cu privire la aceste critici

Delia nu a ezitat să își exprime punctul de vedere imediat. Artista a luat cuvântul pe rețelele de socializare, explicând că, din perspectiva sa, concertul susținut la evenimentul Zilelor Orașului Năsăud a fost un succes. Ea s-a arătat confuză în legătură cu popularizarea rapidă a mesajelor negative, considerând că acestea nu reflectă în totalitate atmosfera și reacțiile pozitive ale publicului.

„Oricum eram sigură că o să-l dezamăgesc pe x de la Năsăud, îmi pare rău, îmi cer mii de scuze, îmi pare rău că am venit îmbrăcată în tricoul ăla de hip-hop, îmi pare rău că nu am venit într-un costum. Regret normal! Mă bucur că apar articole legate de muzică, de concerte și așa, chiar dacă sunt eronate. Chiar mă bucur că apare ceva pe profil, măcar e legat de muzică, e de bine. Culmea este că a fost unul foarte bun (n.r. concertul).”, a declarat Delia Matache pe rețelele de socializare.

 Cum a reacționat Delia, după ce mai mulți oameni au huiduit-o în timpul unui concert

Cum a reacționat Delia, după ce mai mulți oameni au huiduit-o în timpul unui concert

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Asta e sora mea.” Ce imagini a publicat Delia cu Oana Matache, după scandalul cu actualul său partener, Radu Siffredi. Ce relație au cele două în momentul actualCitește și:

„Mi-e dragă fata aceea.” Cum a reacționat Gina Matache, după ce Răzvan Miheț a apărut la nunta lui Smiley alături de Sore

Florian Rus, invitatul lui Cosmin Cernat, duminica aceasta, de la ora 12:00, la emisiunea “Invitatul de 12”, difuzată simultan la Kanal D2 și Radio Impuls “Aștept să mă surprindă viață și …intuiția!”

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies