„Oricum eram sigură că o să dezamăgesc.” Cum a reacționat Delia, după ce mai mulți oameni au huiduit-o în timpul unui concert

„Oricum eram sigură că o să dezamăgesc.” Cum a reacționat Delia, după ce mai mulți oameni au huiduit-o în timpul unui concert

Delia, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, a fost huiduită în timpul spectacolului său la Zilele Orașului Năsăud, ceea ce a generat un mare scandal. Confruntată cu această situație tensionată, artista a avut o primă reacție.

Delia, o artistă extrem de apreciată în România și iubită de publicul de toate vârstele, a fost implicată într-un incident neplăcut la concertul său susținut în cadrul Zilelor Orașului Năsăud.

Citește și: „Marea tragedie vestimentară în țara asta” Ovidiu Buta, declarații tranșante la adresa divelor din România. Ce spune stilistul despre Andra, Delia și Andreea Marin

Delia a fost huiduită în timpul unui concert

 Deși este adorată de mulți fani, se pare că există și momente în care aceștia se simt dezamăgiți de performanța idolului lor. Spectatorii prezenți la eveniment au exprimat nemulțumirea lor față de prestația Deliei, huiduind-o și inundând rețelele de socializare cu critici și comentarii negative.

Ștefan, un utilizator al rețelelor de socializare, a menționat că indiferent de cum se prezintă, anumiți oameni primesc mulți bani, iar Florin, un alt utilizator a adăugat faptul că Delia a fost iubită de publicul larg pe vremea în care era om.

„Dacă văd că indiferent cum se prezintă, primesc mulți bani, lumea îi aplaudă, atunci cred că sunt niște „Dumnezei” chiar dacă se comportă precum diavolii”, a scris Ștefan pe Facebook.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

„Prestație și apariție dezastruoasă a acestei artiste iubite de publicul larg de pe vremea în care era om, de pe vremea în care empatiza cu publicul și era o făină pe scenă. Cu greu a spus un mulțumesc publicului năsăudean dornic să o vadă și sa o admire, în schimb ea practic nici nu i-a băgat în seamă. Vestimentația ei pare mai degrabă dintr-o echipă de baschet sau dintr-o formație rapp.

DELIA ai dezamăgit, iar lumea te-a huiduit”, a subliniat și Florin.

O utilizatoare Facebook și-a exprimat și ea părerea sinceră și a spus că având în vedere faptul că se vorbește despre Delia, a fost o dezamăgire totală și că niciun artist nu poate mulțumi un public cu spatele.

„Având în vedere că vorbim de Delia, e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni.

Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă! De vocile din spate nu mai zic nimic. Iar tipul de la clape se plictisea maxim, la un moment dat a început să-l mănânce nasul”, a mai menționat o utilizatoare pe Facebook.

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Ce reacție a avut Delia cu privire la aceste critici

Delia nu a ezitat să își exprime punctul de vedere imediat. Artista a luat cuvântul pe rețelele de socializare, explicând că, din perspectiva sa, concertul susținut la evenimentul Zilelor Orașului Năsăud a fost un succes. Ea s-a arătat confuză în legătură cu popularizarea rapidă a mesajelor negative, considerând că acestea nu reflectă în totalitate atmosfera și reacțiile pozitive ale publicului.

„Oricum eram sigură că o să-l dezamăgesc pe x de la Năsăud, îmi pare rău, îmi cer mii de scuze, îmi pare rău că am venit îmbrăcată în tricoul ăla de hip-hop, îmi pare rău că nu am venit într-un costum. Regret normal! Mă bucur că apar articole legate de muzică, de concerte și așa, chiar dacă sunt eronate. Chiar mă bucur că apare ceva pe profil, măcar e legat de muzică, e de bine. Culmea este că a fost unul foarte bun (n.r. concertul).”, a declarat Delia Matache pe rețelele de socializare.

 Cum a reacționat Delia, după ce mai mulți oameni au huiduit-o în timpul unui concert

Cum a reacționat Delia, după ce mai mulți oameni au huiduit-o în timpul unui concert

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Asta e sora mea.” Ce imagini a publicat Delia cu Oana Matache, după scandalul cu actualul său partener, Radu Siffredi. Ce relație au cele două în momentul actualCitește și:

„Mi-e dragă fata aceea.” Cum a reacționat Gina Matache, după ce Răzvan Miheț a apărut la nunta lui Smiley alături de Sore

Florian Rus, invitatul lui Cosmin Cernat, duminica aceasta, de la ora 12:00, la emisiunea “Invitatul de 12”, difuzată simultan la Kanal D2 și Radio Impuls “Aștept să mă surprindă viață și …intuiția!”

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies