“Nu m-a dorit mama, și eu de aia am gura strâmbă.” Drama prin care a fost nevoit să treacă magicianul Robert Tudor


Magicianul Robert Tudor a dezvăluit în cadrul unui podcast că este un miracol faptul că este în viață, având în vedere lucrurile prin care a trecut încă de dinainte să se nască. Bărbatul a mărturisit că a venit pe lume cu „gura strâmbă' și că nu aude deloc cu urechea stângă, totul din cauza mamei sale, care a încercat prin diferite metode să-l avorteze.


In articol:

Magicianul Robert Tudor, în vârstă de 38 de ani, cunoscut ca fiind fost finalist în cadrul unui show de talente, încântă întotdeauna publicul prin umorul și timbrul vocii ușor de recunoscut. Însă, nu multe persoane cunosc ce fel de dramă ascunde omul care îi face pe toți să râdă, iar cea care a încercat să-i facă rău a fost chiar persoana care i-a dat viață.

Magicianul Robert Tudor, poveste cutremurătoare de viață

În cadrul podcastului lui  Cătălin Măruță, magicianul Robert Tudor a făcut destăinuiri despre mama sa, care a încercat prin diferite metode să avorteze. Însă, Dumnezeu avea alte planuri pentru el și copilul de atunci a supraviețuit, în ciuda numeroaselor obstacolelor, iar în prezent se declară un adult fericit, însă afectat, totuși, de diverse traume.

„Mama nu m-a vrut. Nu m-a dorit mama și eu de aia am gura strâmbă. Bunica îmi povestea că voia să mă dea. Cică a fost o întâmplare că eu am ieșit. Că sunt în viață acum, că stau de vorbă de cu tine… e un miracol că sunt eu aici”, a spus Robert Tudor în cadrul podcastului.

Citește și: “N-a fost o sarcină ușoară.” Gina Pistol și Irina Fodor, gravide în aceeași perioadă? Mesajul primit de iubita lui Smiley, în cadrul unui podcast

Drama prin care a fost nevoit să treacă magicianul Robert Tudor

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nici nu am visat la așa ceva.” Cristina Bălan, în lacrimi, cu o lună și jumătate înainte să devină mămică pentru a treia oară

Robert a povestit mai amănunțit despre cele trei metode prin care mama lui a încercat să avorteze.

„A încercat prin diferite metode. Bine, așa se făcea atunci și eu n-am cum s-o condamn pe mama. Prima dată cu lingura, să bage lingura ca să avorteze. A sărit și cu sacul de ciment în brațe de la etajul 1. (…) Trebuia să plece cu tata cu mașina și apoi a început să plouă afară și nu mai pornea mașina. Voia să meargă să mă avorteze la o femeie care făcea chestii din astea. Așa se făcea atunci în 84'”, a povestit Robert Tudor.

Magicianul Robert Tudor, născut cu „gura strâmbă'

În timpul podcastului, magicianul Robert Tudor a susținut că a venit pe lume cu „gura strâmbă”. Mai mult decât atât, Robert a declarat că nu aude deloc cu urechea sa stângă, toate acestea fiind urmări ale încercărilor eșuate ale mamei sale de a-l avorta.

„Cică auzeam un pic când eram mic, dar apoi s-a agravat. Am purtat și aparat o perioadă și îmi era mai bine. Am fost la medici și am ăia dezactivați. Cică sunt niște perișori în ureche și eu nu-i mai am”, a povestit magicianul Robert Tudor.

Citește și: “Nu ne grăbim, oricum va fi după anul nou.” Adriana Bahmuțeanu, planuri pentru a deveni mamă din nou

Drama prin care a fost nevoit să treacă magicianul Robert Tudor

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Melinda Gardescu, soția lui Puya. „M-am căsătorit, am făcut copii, o familie și, automat, am început să nu mă mai gândesc doar la mine."

Magicianul Robert Tudor a trecut printr-o copilărie destul de grea, însă omul care a reușit să îi vrăjească la fiecare apariție pe oameni a mărturisit că știe care este rostul său pe acest pământ.

„Când te naști, Dumnezeu te aduce pe pământul ăsta ca tu să faci ceva măreț, să rămână ceva în urma ta. Și eu asta vreau să fac prin râsete, prin magie”, a precizat magicianul în podcast.


Abonează-te pe

Citește și:

„Nici nu am visat la așa ceva.” Cristina Bălan, în lacrimi, cu o lună și jumătate înainte să devină mămică pentru a treia oară

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

“Nu ne grăbim, oricum va fi după anul nou.” Adriana Bahmuțeanu, planuri pentru a deveni mamă din nou

Cristina Bălan, declarații despre momentele grele prin care a trecut după nașterea gemenilor ei cu sindromul Down

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Căsătorie sau concubinaj?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri