,,Nu i-au dispărut calitățile.” Lia Bugnar, despre fostul ei iubit, Anghel Damian


Lia Bugnar și Anghel Damian au format un cuplu timp de 9 ani, dar în urmă cu câteva luni au decis ă meargă pe drumuri separate. Cu toate că nu mai formează un cuplu, cei doi colaborează în continuare pe plan profesional și se ajută de fiecare dată când au nevoie.


In articol:

În cadrul unui interviu, actrița a dezvăluit cum se înțelege cu fostul său partener în prezent. Emisiunea online pe care bunul ei prieten, Marius Manole, o moderează, a făcut-o pe actriță să se deschidă și să dea detalii mai private despre viața ei.

Citeste si: „Așa ni s-a părut normal amândurora”. Theo Rose, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian

Ce a declarat Marius Manole

Acolo, cei doi au purtat un dialog despre Anghel Damian, cel care i-a fost iubit Liei Bugnar 9 ani. La un moment dat, actrița l-a pus pe actor în ipostaza de a alege prietenia cu ea sau prietenia cu fostul partener.

Cei doi au vorbit despre Anghel Damian, cu care Lia Bugnar a format o relație timp de 9 ani. La un moment dat, actrița l-a pus pe bunul său prieten Marius Manole, în ipostaza de a alege prietenia cu ea sau cu fostul ei partener.

Marius Manole a spus că vorbește mult mai rar cu Anghel Damian decât vorbea înainte și că a fost o situație străină și necunoscută pentru el, deoarece nu știe cum să se comporte în situații de acest tip, pentru că nu își dorească să îi rănească pe niciunul dintre ei.

„Cu tine sunt prieten de-o viață, deci nu se pune problema, Anghel mi-a fost prieten, îmi este în continuare și cred că și tu ai părerea asta că nu trebuie să desparți lucrurile în felul ăsta, că nu are sens. E adevărat că vorbesc mult mai rar cu Anghel decât vorbeam înainte, a fost o situație stranie și necunoscută și pentru mine, că nici eu nu știu să mă comport în situațiile astea, că nu vreau să te rănesc nici pe tine și nu vreau să-l rănesc nici pe Anghel, neapărat. Eu cred că viața va așeza lucrurile așa cum trebuie să le așeze și că nu trebuie judecat în felul ăsta: pe cine aleg sau pe cine nu aleg. Probabil că viața ne va despărți cumva, habar nu am. Acum nu poți să iubești un om și apoi când se întâmplă ceva să spui, băi, e un tâmpit”, a spus Marius Manole.

Marius Manole

Marius Manole

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Anghel Damian, prima declarație despre relația cu Theo Rose: „O relație asumată”

Lia Bugnar, despre Anghel Damian

Cu toate că nu i-a fost atât de ușor să treacă peste despărțire, Lia Bugnar a reușit, iar în prezent mărturisește că sentimentele sale pentru regizor nu s-au schimbat și că pentru ea Anghel Damian rămâne un prieten pe care se poate baza la nevoie și un om deosebit.

„Trebuie precizat că asta e o utopie. Să trebuiască să alegi tu cândva între prietenia cu mine și cea cu Anghel, că acest caz nu ar avea de ce să existe vreodată, pentru că eu însămi sunt prietenă foarte bună cu Anghel. Lui nu i-au dispărut calitățile, adică pentru ce l-am iubit îl putem iubi în continuare. Nu s-a schimbat, ba chiar e un om care artistic evoluează spectaculos și e un prieten pe care chiar ne putem baza. Îl avem și în «Și cu pisica ce-ați făcut?», deci ne întâlnim cu el și pe scenă. Anghel e Anghel, el nu s-a deteriorat cu nimic ”, a spus Lia Bugnar.

Lia Bugnar, despre fostul ei iubit

Lia Bugnar, despre fostul ei iubit

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. "Toată această experienţă m-a maturizat prematur”


Abonează-te pe

Citește și:

,,M-a lovit tancul”. Ce a declarat Lia Bugnar despre despărțirea de Anghel Damian

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Lia Bugnar a plecat în vacanță cu alt bărbat, după despărțirea de Anghel Damian

„Goluri mari în cultură.” Cum a reacționat Lia Bugnar după ce s-a aflat că fostul ei iubit este într-o relație cu Theo Rose

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri