,,M-a lovit tancul”. Ce a declarat Lia Bugnar despre despărțirea de Anghel Damian


Lia Bugnar a dat mai multe declarații, într-un dialog cu Marius Manole, unul dintre prietenii ei buni. În cadrul unei emisiuni , actrița a vorbit atât despre viața profesională cât și despre cea privată.


In articol:

Într-o emisiune online, moderată de Marius Manole, Lidia Bugnar a fost prima invitată a unui nou sezon și a răspuns foarte sincer la o serie de întrebări legate de viața ei și nu numai.

Citeste si: „Niciun fel de pregătire actoricească” Ce a declarat Lia Bugnar despre Theo Rose

Ce a declarat Lia Bugnar despre adolescența ei

Lia Bugnar a povestit că în liceu era foarte cuminte și tălâmbă, dar nu i-a folosit la nimic. Scenarista a declarat că a intrat talentată în facultate și a ieșit un eșec, deoarece nu s-a descurcat deloc.

,,În liceu, eram foarte cuminte și tălâmbă, dar nu mi-a folosit la nimic. Am intrat talentată în facultate și am ieșit un eșec. Nu m-am descurcat deloc. Am ieșit din facultate convinsă că nu pot să joc, am început să scriu, să fac spectacole cu voi”, a spus Lia în cadrul emisiunii.

Scenarista consideră că cea mai mare frică a ei, descoperită recent, este de ea însăși, deoarece reușește să se surprindă neplăcut uneori, încât ajunge la concluzia că nu se poate baza pe ea.

Ea a mai declarat că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar consideră că își arată valoarea un pic, abia după ce trece, deoarece foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții. A fost mărită dintr-o inconsecvență față de principiile ei din copilărie.

,,Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții. Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru”, a mai spus scenarista.

Lia Bugnar a fost căsătorită cu actualul președinte al UNITER, Dragoș Buhagir. Cu toate că nu a crezut niciodată în căsnicie și nu a vrut copii, scenarista a fost de-a dreptul fermecată de personalitatea scenografului și au fost căsătoriți timp de 12 ani.

„Mariajul cu cel mai bun scenograf al României a fost cel mai important act de cultură pe care l-am făcut vreodată…”, a spus Lia Bugnar despre căsnicia ei.

Lia Bugnar

Lia Bugnar

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian. A fost căsătorită timp de 12 ani cu un cunoscut scenarist român

Ce a spus Lia Bugnar despre relația cu Anghel Damian

Scenarista a spus că nu a citit nimic, dar știa din interior lucrurile. Ea se consideră o persoană care se comportă bine în situația dată, iar de câteva zile i se pare că este frecventabilă.

“M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă ”, a mai spus Lia Bugnar.

Anghel Damian

Anghel Damian

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. "Toată această experienţă m-a maturizat prematur”


Abonează-te pe

Citește și:

„Niciun fel de pregătire actoricească” Ce a declarat Lia Bugnar despre Theo Rose

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Care este motivul despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte

„Șoc și groază”. Lia Bugnar, mesaj ironic despre ce se întâmplă în viața sa

„Mi-a fost milă să îl calc în picioare” Anamaria Prodan, reacție dură după apariția imaginilor cu bătaia dintre ea și Reghecampf

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic
Sfatul zilei de joi, 29 septembrie. Află ce zodie va începe un nou proiect
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri