„Nu e o prințesă pe care o cară cineva cu elicopterul.” Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol


Irina Fodor, în vârstă de 33 de ani, a vorbit despre relația pe care o are cu Gina Pistol, deoarece s-a vorbit foarte mult despre conflictele dintre cele două.


In articol:

Gina Pisto l și Irina Fodor sunt două prezentatoare foarte apreciate, iar de-a lungul timpului s-a vehiculat că între cele două există conflicte. Iată ce a spus soția lui Răzvan Fodor despre acest lucru!

Citește și: Smiley și Gina Pistol, pregătiți de nuntă? Ce a publicat artistul pe rețelele de socializare

Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol

Irina a fost întrebată dacă se vede în postura de concurentă, în timp ce Gina Pistol ar putea fi din nou prezentatoarea emisiunii pe care ea o moderează în momentul actual.

„Nu ştiu dacă ar fi o soluţie bună… Dar nu spun «Nu», ar fi o experienţă… Dar să ştiţi că şi pentru prezentatoare e greu, pentru că prezentatoarea nu e o prinţesă pe care o cară cineva cu elicopterul dintr-un colţ în celălalt. Gina se machia singură, eu mă machiez singură. Sunt lucruri pe care le încropim, din mers, pentru că «America Expres»” despre asta este vorba, văzând şi făcând”, a

declarat Irina pentru Click.

După mai multe speculații care au avut loc, cum că între cele două există mai multe conflicte, Irina Fodor a spus că ele sunt prietene, se văd la petreceri și povestesc.

„De prietenie, ne cunoaştem de mulţi ani. Ne vedem la petreceri, povestim. Pot să spun că am fost de ambele părţi ale baricadei, ştiu şi cum se fac ştirile, ştiu şi cum e să fii în faţa reflectoarelor… ”, a spus prezentatoarea TV.

Citește și: “Te urăsc” Codin Maticiuc, mesaj dur pentru tatăl său. Ce postare a făcut actorul în mediul online

Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol

Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol

[Sursa foto: Instagram]

Ce curiozități are  Irina Fodor

Irina Fodor a spus că este curioasă, atunci când vine vorba de mâncare și că mâncat greieri prăjiți amestecați cu avocado.

„Eu sunt foarte curioasă când vine vorba despre mâncare şi nu spun «Nu» la absolut nimic. Uite, de exemplu, am mâncat guacamole cu greieri. Greieri prăjiţi amestecaţi cu avocado. A fost interesant. Şi i-am cerut, special, din meniu, nu a fost o întâmplare. Dar să ştiţi că, la show-urile tv unde telespectatorilor li se face poftă de la mâncarea pe care o văd acolo, noi, cei care suntem acolo, mâncăm cel mai puţin, pentru că, de obicei, ritmul e atât de intens la filmări, încât nu avem timp să mâncăm nici măcar ce era stabilit. Cu atât mai mult să mâncăm din farfurii. În ceea ce priveşte teama de îngrăşat… Nu am avut niciodată probleme de greutate, dar nu fac nimic special. Acasă nu gătesc eu, ci Răzvan, soţul meu, şi o face foarte bine, la nivel de chef. Mie îmi plac dulciurile, îmi iese bine pavlova”, a povestit Irina Fodor pentru sursa citată.

Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol

Irina Fodor, despre conflictele cu Gina Pistol

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Vedere de la mare.” Ce fotografie a postat Gina Pistol pe rețelele de socializare


Abonează-te pe

Citește și:

Smiley și Gina Pistol, pregătiți de nuntă? Ce a publicat artistul pe rețelele de socializare

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

“Am uitat...” Gina Pistol, vacanță cu întâmplări neprevăzute! Ce problemă a întâmpinat iubita lui Smiley, în a doua zi petrecută în Vietnam

Gina Pistol, victima unei înșelăciuni! Mesajul publicat de prezentatoarea TV, în mediul online

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri