„Nu e o fiță, e o necesitate. Am cântărit și analizat, nu suntem bogați, nu e doar o strategie de marketing.” Cristina Șișcanu, despre noua mașină achiziționată!

„Nu e o fiță, e o necesitate. Am cântărit și analizat, nu suntem bogați, nu e doar o strategie de marketing.” Cristina Șișcanu, despre noua mașină achiziționată!
„Nu e o fiță, e o necesitate. Am cântărit și analizat, nu suntem bogați, nu e doar o strategie de marketing.” Cristina Șișcanu, despre noua mașină achiziționată!

Cristina Șișcanu a prezentat cum și-a ales noua mașină cumpărată.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut o postare pe rețelele de socializare în care au vorbit bucuroși despre noua achiziție.

Cristina Șișcanu a căutat mașina în toată țara

Citește și: „Pun copănelele la marinat într-un sos pe care îl facem. E atrăgător!” Ce sos folosește Cristina Șișcanu pentru marinarea copănelelor

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „E plăcut când vii acasă, iar membrii familiei te așteaptă cu iubire. A fost o zi agitată.” Ce surpriză i-a făcut Mădălin Ionescu soției sale, Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au gândit să facă un update în materie de autoturismele din familie, astfel că noua mașină achiziționată a ajuns la Cristina, iar cea a prezentatoarei TV a ajuns la Mădălin.

„Am condus noua mașină, iar Mădălin a condus-o pe mea care a devenit mașina lui. Mașina asta nu e a noastră, de fapt. Mădălin, așa este el, ce e mai bun și mai nou, dă soției și copiilor. El are o mașină de aproape 13 ani și se cerea una nouă. Am luat o mașină nouă. Nu pot să cred cum s-au mișcat și au făcut tot ce trebuie.
Oamenii sunt extrem de profesioniști. 
După ce am aflat că la București nu există o mașină configurată cu tot ce dorim și la toți dealerii din România nu există așa cum ne dorim, ne-am luat de-o grijă și am zis să facem comandă. Suntem niște oameni foarte raționali, să nu se creadă e de fițe.”, a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

„Nu e doar o chestiune de marketing.” Cât costă mașina achiziționată de Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu [Sursa foto: Instagram]

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au calculat foarte bine toate detaliile pe care și le doresc de la noua mașină, astfel că aceștia au nevoie de confort, dar și de siguranță. „Mașina asta are cam valoarea de 95.000. Altele sunt și mai scumpe.

Am avut parte de un discount mai generos. O parte din valoarea ei e în leasing, o parte în avans.  Ne-am documentat foarte bine, nu e doar o chestiune de marketing. Am înțeles că nimeni nu a murit în ea și nimeni nu s-a ales cu leziuni grave. Mai ales că facem drumuri lungi, avem nevoie de o mașină cu scaune confortabile și să fie sigură, dar să avem și un sistem audio deosebit.
Nu e o fiță, e o necesitate. Am cântărit și analizat, nu suntem bogați.”
, a mai povestit Cristina Șișcanu.



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

„Mulțumesc frumos că mi-ați atras atenția și nu am ieșit așa din casă.” Ce au observat urmăritorii la Cristina Șișcanu, într-un video postat pe rețelele de socializare

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies