Nu are înălţimea unui manechin, dar Diana Bulimar este ameţitor de sexy în aceste poze! S-a transformat total în ultimele luni! FOTO!


Diana Bulimar, ameţitor de sexy! Uite cât de mult s-a schimbat în ultimele luni!

Fosta gimnastă Diana Bulimar este una dintre cele mai îndrăgite "faimoase" care au concurat la Exatlon. Protagonista noastră a participat la primul sezon al show-ului fenomen şi şi-a câştigat zeci de mii de fani graţie ambiţiei, rezistenţei, spiritului de lider şi, nu în ultimul rând, datorită farmecului personal.

Citeste si: Poveste de dragoste între războinici la Exatlon! Totul s-a întâmplat la întoarcerea în România! Mihaela Popescu s-a mutat deja cu jandarmul Cosmin Marin!

Diana Bulimar, ameţitor de sexy! Fosta sportivă ştie să-şi pună în valoare atuurile fizice!

Ei bine, la aproape doi ani de când am văzut-o prima oara în costumul de baie roşu, pe traseele dificile din Republica Dominicană, frumoasa brunetă pare alt om.

Citeste si: Cătălina Şeicaru, "ilegal" de sexy! Uite cum a pozat superba faimoasă! FOTO!

"Didi" Bulimar este mai sexy ca niciodată, emană sex-appeal prin toţi porii şi nu se sfieşte să-şi pună în valoare toate atuurile fizice. Chiar dacă nu are înălţimea unui manechin, fosta sportivă compensează cu brio prin atitudine. Spuneţi voi, nu avem dreptate? 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, o impresionanta fresca a Italiei secolului al XV-lea, in curand, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Exatlon

Parteneri