Cătălina Şeicaru, "ilegal" de sexy! Uite cum a pozat superba faimoasă! FOTO!


Cătălina Şeicaru de la Exatlon, superbă în aceste imagini! Tânăra este pregătită să devină mămică!

Cătălina Şeicaru a învăţat de mic copil că este important să munceşti în viaţă pentru a avea ce îţi doreşti, ajutându-şi, încă din adolescenţă, părinţii, muncind alături de ei în micul magazin pe care îl deţineau. În copilărie, visa să devină medic, dar întâlnirea cu partenerul ei de viaţă i-a schimbat opţiunile legate de viitor.

"Mi-am schimbat dorinţa când am ajuns la liceu, pentru că mi-am dat seama că nu prea îmi place chimia. Când am ajuns în Bucureşti şi l-am cunoscut pe actualul meu iubit, mi-am dat seama că îmi place foarte mult sportul şi am făcut ceva în privinţa asta, nişte cursuri, şi uneori mă gândesc să ma reprofilez şi să urmez o carieră în sport, să ating nişte standarde pe care le am în minte legate de fizic", sublinia faimoasa într-un interviu acordat înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană.

Citeste si: Cătălin Botezatu, propunere ŞOC pentru Costin Gheorghe de la Exatlon! "Faimosului" nu i-a venit să creadă! Declaraţii exclusive!

Cătălina Şeicaru de la Exatlon, superbă în aceste imagini! "Mă văd cu un copilaş"

La cei 25 de ani, faimoasa ştie exact ce vrea de la viaţă, atât în plan personal, cât şi profesional.

"Mă văd cu un copilaş, pentru că îmi plac foarte mult copiii. Vreau să am propria mea afacere la care eu şi iubitul meu lucrăm deja, în domeniul moto. Mă văd administrând această mică afacere şi aproape de familie, sunt o familistă", a spus Cristina.

Citeste si: Ion Surdu şi Nicoleta Luncă au format un cuplu? Sportivul a spus tot adevărul! "O relaţie" EXCLUSIV!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Exatlon

Parteneri