Un fost concurent superîndrăgit de la Exatlon a divorţat în mare secret! Vezi ce spune despre fosta lui soţie şi cât de sexy e aceasta!


Un fost concurent de la Exatlon a divorţat! Vezi cum arată fosta lui soţie!


In articol:

Costin Gheorghe de la Exatlon a vorbit, prima oară, despre divorţul de soţia lui, dar şi despre relaţia pe care o are în prezent cu frumoasa brunetă care locuieşte la Cluj.

În cadrul unui interviu acordat de sportiv în urmă cu două luni, acesta a declarat că are o relaţie deosebită cu mama fetiţei sale.

"Vreau să-i mulţumesc fostei mele soţii cu care am o relaţie foarte frumoasă de dragul Emei. Adriana îi oferă o educaţie foarte bună şi timp de cinci luni de zile cât am fost eu la Exatlon a avut grijă de ea, i-a vorbit laudativ despre mine şi asta m-a bucurat foarte mult. Mi-a plăcut tot ce mi-a povestit Ema şi oricum nici nu mă aşteptam la altceva din partea Adrianei. Să vă spun ceva interesant, poate de necrezut pentru unii. Nu am mai vorbit niciodată despre asta. Când am fost la notar să ne despărţim, ne-am prezentat toţi trei de mână: Adriana, eu şi Ema. Una dintre angajatele notariatului a fost sigură că nu ne vom întoarce să semnăm actele de divorţ după 30 de zile, cum e procedura.

Citeste si: Decizia radicală a lui Costin Gheorghe de la Exatlon! Sportivul s-a mutat în Cipru! "Faimosul" ne-a spus, în exclusivitate, cu ce se ocupă acolo!

Un fost concurent de la Exatlon a divorţat! "Întotdeauna o voi ajuta dacă va avea nevoie de mine" 

Căsnicia mea nu a mai funcţionat, nu am mai fost compatibili, dar chiar dacă nu am reuşit în calitate de soţi, vom reuşi cu siguranţă în calitate de părinţi să facem ce e mai bine pentru copilul nostru. Adriana îmi este prietenă, noi ne sunăm zilnic pentru Ema şi întotdeauna o voi ajuta dacă va avea nevoie de mine la fel cum ştiu că va face şi ea dacă eu voi avea nevoie de ajutor", a declarat Costin Gheorghe de la Exatlon.

Adriana Banea şi Costin Gheorghe s-au căsătorit în urmă cu cinci ani şi au organizat două petreceri fastuoase în cinstea marelui eveniment. Una a avut loc la Mediaş, localitatea natală a brunetei, iar cealaltă la Clinceni, unde locuieşte fotbalistul.

Citeste si: Decizia radicală a lui Costin Gheorghe de la Exatlon! Sportivul s-a mutat în Cipru! "Faimosul" ne-a spus, în exclusivitate, cu ce se ocupă acolo!

Adriana i-a dăruit lui Costin o fetiţă superbă, dar din păcate în mariajul lor şi-au făcut loc neînţelegerile care s-au dovedit de nedepăşit. Discret, protagoniştii noştri s-au despărţit în urmă cu un an şi jumătate, numai familia şi prietenii lor apropiaţi aflând despre acest divorţ.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Catina - proprietăți miraculoase și trucuri de creștere

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Exatlon
Parteneri