Decizia radicală a lui Costin Gheorghe de la Exatlon! Sportivul s-a mutat în Cipru! "Faimosul" ne-a spus, în exclusivitate, cu ce se ocupă acolo!


Costin Gheorghe de la Exatlon s-a mutat în Cipru! Vezi cu ce se ocupă acolo!


In articol:

Costin Gheorghe, unul dintre cei mai îndrăgiţi "faimoşi" ai celui de-al treilea sezon al show-ului fenomen Exatlon, a părăsit România în urmă cu câteva săptămâni. A plecat din ţară, dar nu în vacanţă cum poate vă imaginaţi, ci în interes profesional.

Citeste si: Costin Gheorghe, PRIMELE declaraţii despre divorţul secret de soţia lui!

Sportivul joacă la o echipă de liga a doua din Cipru şi va locui acolo pe toată durata contractului. Fratele Elenei Gheorghe ne-a oferit, în exclusivitate, declaraţii despre viaţa lui peste hotare.

Costin Gheorghe de la Exatlon s-a mutat în Cipru! "Am filmat două reclame aici, pentru două companii din Suedia"

Citeste si: Schimbare șocantă de look pentru o îndrăgită vedetă de la Exatlon! ”Andrei Boțoacă s-a tuns zero! Este de nerecunoscut”!

"Îmi place mult în Cipru însă este foarte cald, ca în Dominicană. Umiditatea este de 80% şi sunt 35 de grade. Am vrut să mă las de fotbal, dar se pare că nu mă lasă el pe mine. Am filmat două reclame aici, pentru două companii din Suedia şi am primit o propunere din partea unei echipe din Cipru. A fost o ambiţie mare a mea să văd dacă mai pot juca fotbal după ce am stat opt luni departe de "sportul rege", aşa că am acceptat provocarea. Au mai fost fotbalişti la Exatlon, dar niciunul nu s-a reapucat să joace după competiţie. Rezultatele se vor vedea în timp. Dacă sunt pozitive atunci pot fi mândru că am reuşit după atâta timp în care nu am mai jucat deloc. E foarte frumos în Cipru, mai ales acum... Îmi este greu departe de familie, dar nu se compară cu Exatlon-ul, că am telefonul şi e uşor să vorbesc cu cei dragi. Dacă se va face "Exatlon All Stars", o să fiu mult mai antrenat şi mai bine pregătit decât am fost în al doilea sezon", a declarat Costin Gheorghe, în exclusivitate pentru kfetele.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri