Nu ai mancat niciodata ceva atat de bun! Prepara pizza cu ceapa si carnati!


Nu ai mancat niciodata ceva atat de bun! Prepara pizza cu ceapa si carnati!

Fa blatul acasa, adauga ceapa, spanac si carne de carnati pentru o cina perfecta alturi de familie.

 

Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 50 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 4
Calorii per portie: 827
Ingrediente
500g mix pentru ciabatta
3 linguri de ulei de masline, plus extra pentru uns
faina simpla, pentru presarat
4 ceepe mari rosii, taiate fin
2 crengute de rozmarin, doar frunzele, taiate grosier
100g de
frunze de spanac tanar
3 carnati de porc de calitate buna (in jur de 250 de grame)
2 linguri mustar integral
2 linguri de otet balsamic
175g de branza cheddar
Mod de preparare
1. Pune amestecul pentru paine intr-un vas mare. Fa o groapa in centru si pune o lingura de ulei de masline si 350ml de apa caldura.
Amesteca pentru a forma un aluat, apoi transfera pe o suprafata cu faina si framanta timp de 5 minute. Pune apoi intr-un vas uns usor cu ulei, acopera si lasa la crescut pentru 30 de minute.
2. Pentru topping, incalzeste uleiul ramas intr-o tihaie, adauga ceapa, rozmarinu si sare. Gateste incet, amestecand ocazional, timp de 25-30 de minte, cand incepe sa se caramelizeze. Pune apa la fiert.Pune
spanacul intr-o sita si adauga deasupra apa fierbinte. Lasa la stors si racit, apoi scurge lichidul din el si asezoneaza.
Indeparteaza carnatii din piele intr-un vas mic si amesteca apoi mustarul. Cand ceapa s-a inmuiat, pune otetul balsamic si amesteca bine. Gateste pana cand otetul s-a evaporat si ceapa a devenit lipicioasa.
3. Incalzeste cuptorul la 220 de grade/gaz 7 si pune doua gratare.
Imparte aluatul in doua si formeaza doua cercuri mari, cu diametrul de 30 de centimetri. Pune-le in tavi, adauga ceapa, spanacu si branza cheddar, apoi amestecul de carnati si mustar. Coace pentru 20 de minute.
Sursa: bbcgoodfood.com

Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 50 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 4
Calorii per portie: 827

Ingrediente

500g mix pentru ciabatta
3 linguri de ulei de masline, plus extra pentru uns
faina simpla, pentru presarat
4 ceepe mari rosii, taiate fin
2 crengute de rozmarin, doar frunzele, taiate grosier
100g de frunze de spanac tanar
3 carnati de porc de calitate buna (in jur de 250 de grame)
2 linguri mustar integral
2 linguri de otet balsamic
175g de branza cheddar

Mod de preparare


1. Pune amestecul pentru paine intr-un vas mare. Fa o groapa in centru si pune o lingura de ulei de masline si 350ml de apa caldura. Amesteca pentru a forma un aluat, apoi transfera pe o suprafata cu faina si framanta timp de 5 minute. Pune apoi intr-un vas uns usor cu ulei, acopera si lasa la crescut pentru 30 de minute.

2. Pentru topping, incalzeste uleiul ramas intr-o tihaie, adauga ceapa, rozmarinu si sare. Gateste incet, amestecand ocazional, timp de 25-30 de minte, cand incepe sa se caramelizeze. Pune apa la fiert.Pune spanacul intr-o sita si adauga deasupra apa fierbinte. Lasa la stors si racit, apoi scurge lichidul din el si asezoneaza. 

Indeparteaza carnatii din piele intr-un vas mic si amesteca apoi mustarul. Cand ceapa s-a inmuiat, pune otetul balsamic si amesteca bine. Gateste pana cand otetul s-a evaporat si ceapa a devenit lipicioasa.

3. Incalzeste cuptorul la 220 de grade/gaz 7 si pune doua gratare. Imparte aluatul in doua si formeaza doua cercuri mari, cu diametrul de 30 de centimetri. Pune-le in tavi, adauga ceapa, spanacu si branza cheddar, apoi amestecul de carnati si mustar. Coace pentru 20 de minute.

Sursa: bbcgoodfood.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa mananci mai sanatos daca nu iti place sa gatesti

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Wanda Nara l-a iertat pe soțul său Mauro Icardi: „Îți mulțumesc, iubirea mea, pentru că ai continuat să crezi în această frumoasă familie”

CITEȘTE: Cele mai frumoase citate despre căsătorie

Noi restricții pentru români! Florin Cîțu și Raed Arafat discută la Palatul Victoria

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cu ce merge friptura de vită

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri