Nu ai mancat niciodata asa ceva! Invata sa faci prajitura pufoasa cu budinca!

Nu ai mancat niciodata asa ceva! Invata sa faci prajitura pufoasa cu budinca!

Aceasta reteta este perfecta pentru orice silueta si pentru orice desert.

 

Ingrediente
Ingrediente blat:
4 oua
1/2 cana zahar
1 praf de copt
2 linguri cacao
8 linguri faina
Ingrediente crema:
2 plicuri budinca de caramel
6 linguri zahar
800 ml lapte
100 g margarina la temperatura camerei
Ingrediente sirop:
1/2 cana apa
4 linguri zahar
esenta de rom (am pus 2 linguri de rom)
Preparare blat:
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul.
Se adauga galbenusurile si cacaoa, se amesteca bine. Se adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt. Se coace 20 de minute la foc mediu spre mic.
Preparare crema:
Budinca se amesteca cu cateva linguri de lapte si zaharul. Restul de lapte se pune la fiert cu margarina si cand incepe sa clocoteasca se adauga budinca, se tine putin pe foc si se amesteca bine pana se ingroasa.Se da la frigider 1/2 ora.
Preparare sirop:
Se pun ingredientele pe foc si se fierb pana se topeste zaharul.
Blatul se insiropaza cu siropul obtinut si deasupra se pune budinca. Eu am decorat cu nuca de cocos si cu bomboane.
Sursa

Ingrediente

Ingrediente blat:

4 oua
1/2 cana zahar
1 praf de copt
2 linguri cacao
8 linguri faina

Ingrediente crema:

2 plicuri budinca de caramel
6

linguri zahar
800 ml lapte
100 g margarina la temperatura camerei

Ingrediente sirop:

1/2 cana apa
4 linguri zahar
esenta de rom (am pus 2 linguri de rom)

Preparare blat:

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga galbenusurile si cacaoa, se amesteca bine. Se adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt. Se coace 20 de minute la foc mediu spre mic.

Preparare crema:

Budinca se amesteca cu cateva linguri de lapte si zaharul. Restul de lapte se pune la fiert cu margarina si cand incepe sa clocoteasca se adauga budinca, se tine putin pe foc si se amesteca bine pana se ingroasa.Se da la frigider 1/2 ora.

Preparare sirop:

Se pun ingredientele pe foc si se fierb pana se topeste zaharul.Blatul se insiropaza cu siropul obtinut si deasupra se pune budinca. Eu am decorat cu nuca de cocos si cu bomboane.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Deea Maxer, despre prima relație de după divorț. De ce vrea ca povestea actuală de iubire să fie una discretă: „Mi-am dat seama că am dreptul să aleg.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Ce a apărut în locul in care Mălina Guler și-a dat ultima suflare. Ipoteze șocante circulă pe internet: „Ar fi căzut 15-20 de persoane din acel bloc… au mai murit 3”

Jurnalistul Alin Grigore vorbește despre boala cu care se confrunta fotojurnalista Mălina Guler, tânăra care a căzut de la etajul 7 al unui bloc: "De data asta n-a mai fost vorba despre fotbal"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Când va avea loc Marea Finală „Casa iubirii”!

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul