Nu ai mai gustat niciodata asa ceva! Prepara o rulada cu piersici si zmeura delicioasa!


Nu ai mai gustat niciodata asa ceva! Prepara o rulada cu piersici si zmeura delicioasa!

Urmeaza toti pasii cu atentie si pregateste-le prietenelor cea mai buna rulada cu piersici si zmeura.

 

Timp de pregatire: 35 de minute
Timp de gatire: 15 minute
Grad de dificultate: Moderat usor
Cantitate: 10 felii
Calorii per felie: 345
Ingrediente
50g unt topit si racit, plus extra pentru tava
6 oua mari
175g zahar brun
120g faina cu factor de crestere
Pentru umplutura
1 lingura extract de vanilie
420g de piersici din conserva cu siropul scurs si pastrat, taiate grosier
75g de dulceata sau sirop de zmeura
150g de zmeura
200ml de smantana grasa
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 200 de grade/gaz 6. Unge o tava cu unt si pune hartie de copt.
Intr-un vas mare, amesteca ouale si zaharul cu ajutorul unui mixer pana cand devin deschise la culoare si moi.
2. Pune faina in vas. Folosind o lingura mare din metal, incorporeaza-o usor in oua. Pune untul si amesteca repede. Ai grija sa nu amesteci prea mult pentru a nu elibera aerul din ouale batute. Pune amestecul in tava si netezeste-l. Coace-l pentru 15 minute, pana cand este gata.
3. Pune o hartie de copt pe masa de lucru si presara zahar. Pune aluatul pe suprafata de lucru, ruleaza-l usor cu ajutorul hartiei si lasa-l la racit.
4. Pentru umplutura, pune vanilia si 3 linguri din siropul de piersici in smantana si amesteca pana cand devine moale, dar compacta. Adauga jumatate din piersici si jumatate din gemil de zmeura.
5. Desfa rulata, indeparteaza pergamentul si intinge crema. Pune zmeura si piersicile deasupra, apoi dulceata ramasa. Ruleaza din nou aluatul si pune-l pe un plator. Se serveste imediat.
Sursa: bbcgoodfood.com

Timp de pregatire: 35 de minute
Timp de gatire: 15 minute
Grad de dificultate: Moderat usor
Cantitate: 10 felii
Calorii per felie: 345

Ingrediente

50g unt topit si racit, plus extra pentru tava
6 oua mari
175g zahar brun
120g faina cu factor de crestere

Pentru umplutura

1 lingura extract de vanilie
420g de piersici din conserva cu siropul scurs si pastrat, taiate grosier
75g de dulceata sau sirop de zmeura
150g de zmeura
200ml de smantana grasa

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 200 de grade/gaz 6. Unge o tava cu unt si pune hartie de copt. Intr-un vas mare, amesteca ouale si zaharul cu ajutorul unui mixer pana cand devin deschise la culoare si moi.

2. Pune faina in vas. Folosind o lingura mare din metal, incorporeaza-o usor in oua. Pune untul si amesteca repede. Ai grija sa nu amesteci prea mult pentru a nu elibera aerul din ouale batute. Pune amestecul in tava si netezeste-l. Coace-l pentru 15 minute, pana cand este gata.

3. Pune o hartie de copt pe masa de lucru si presara zahar. Pune aluatul pe suprafata de lucru, ruleaza-l usor cu ajutorul hartiei si lasa-l la racit.

4. Pentru umplutura, pune vanilia si 3 linguri din siropul de piersici in smantana si amesteca pana cand devine moale, dar compacta. Adauga jumatate din piersici si jumatate din gemil de zmeura.

5. Desfa rulata, indeparteaza pergamentul si intinge crema. Pune zmeura si piersicile deasupra, apoi dulceata ramasa. Ruleaza din nou aluatul si pune-l pe un plator. Se serveste imediat.

Sursa: bbcgoodfood.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

3 ținute de vară pentru birou. Îndrăznește și pentru ținute colorate și extravagante

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cristian Comănici și Ștefania de la Casa iubirii, cel mai nou cuplu din showbiz?: „Nu aș vrea să îmi rănească inimioara”

Medicul Tudor Ciuhodaru ne atenționează cu privire la înțepăturile de țânțari

Horoscop 16 august 2022. Află ce zodie va avea de câștigat pe plan financiar

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri