Noi masuri luate pentru romanii care fug din Italia! Ce se intampla la granitele Romaniei


În urmă cu puţin timp, Ludovic Orban a anunţat măsurile luate pentru românii care au fugit din Italia. Ce se va întâmpla la graniţele ţării?


In articol:

În urma reuniunii guvernului Orban, au fost anunţate măsurile luate pentru românii care au fugit din Italia. Ludovic Orban: "Am luat măsuri de întărire a controlului la graniţă".

În mod oficial, guvernul Orban a decis închiderea graniţelor dinspre şi înspre Italia, suspendarea transportului feroviar şi rutier.

Nu se mai poate intra şi ieşi din ţară, autorităţile fiind gata să ia măsuri drastice în cazul celor care nu respectă regulile.

Noi masuri luate pentru romanii care fug din Italia

Ce a adoptat CNSSU - "suspendarea cursurilor din sistemul preuniversitar din 11 martie până pe 22 martie, cu posibilitatea de prelungire

- suspendarea transportului rutier de persoane pentru toate cursele din și spre Italia până în 31 martie - operatorii de transport care tranzitează Italia au obilgația de a spune pasagerilor români că vor intra în carantină sau izolare și că își vor asuma responsabilitatea - suspendarea sau interzicerea de operatorii de transport feroviar a noi trenuri spre Italia până la 31 martie

Citeste si: Măsuri sanitare fără precedent! Cum se mobilizează autoritățile din România pentru a evita răspândirea coronavirusului!

- operatorii feroviari au obligația de a aduce la cunoștința românilor că vor intra în carantină sau izolare pe teritoriul României

- operatorii feroviari au obigația de a înștiința cetătenii străini dacă vin din Italia că nu vor trece la graniță - sistarea programelor de studii prinvind schimbul de experiență

- suspendarea stagiilor în spitale pentru cursanții scolilor sanitare

- instituirea obligației pentru magazine de a lua măsuri în privința: dezinfecția și instituirea de măsuri privind aglomerarea de persoane în zoinele de marcat", susţine ministrul Marcel Vela.

Citeste si: Coronavirus - In cate zile de la infectare apar simtomele si cand esti vindecat


Abonează-te pe

Citește și:

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a văzut SFÂRȘITUL! „În toate locurile omenești posibile”

Divorț-bombă în showbiz! Se despart după 7 ani de căsnicie

Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare după ce a revenit de la Roma: „Mă doare sufletul...”

Când trebuie să mergi cu copilul la Camera de Gardă? Ela Crăciun dezbate subiectul momentului!

Carmen Harra, dezvăluiri despre coronavirus: „Este periculos pentru oamenii...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Sfaturi utile despre cum sa depasesti anxietatea!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri