Nimeni nu se aștepta la asta! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împăcare de zile mari! „Îmi pare rău și regret...”


După ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut declarații șocante, unul despre celălalt, se pare că aceștia au ales să îngroape securea războiului.


In articol:

Săptămâni întregi am asistat la un adevărat război mediatic între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, iar cei doi au ajuns de la a-și adresa cuvinte grele, la a face declarații de-a dreptul șocante despre viața fostului partener de cuplu.

Chiar dacă au decis să divorțeze la notar, pentru  a evita alte posibile certuri, separarea oficială s-a produs, și în acest caz, tot cu scandal, iar de atunci, ce a urmat este greu de imaginat și procesat.

Citeste si: Bianca Drăgușanu l-a implorat pe Alex Bodi să se împace. A refuzat să se dea jos de la el din mașină și a urlat că...

Cu toate acestea, după ce s-au defăimat unul pe celălalt în fața unei țări întregi, la emisiuni televizate sau în presă, afaceristul a decis să ia o decizie matură și să calmeze spiritele, cerându-i fostei sale soții, o împăcare.

Nimeni nu se aștepta la asta! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împăcare de zile mari! „Îmi pare rău și regret...”
Nimeni nu se aștepta la asta! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împăcare de zile mari! „Îmi pare rău și regret...”

Alex Bodi i-a cerut Biancăi Drăgușanu să se împace. „E inutil...”

Alex Bodi a decis să preia frâiele și a sunat-o pe Biaca Drăgușanu, fosta sa soție, rugând-o să lase în rumă tot ce a fost și să îi ceară împăcarea. Conform afaceristului, nu numai că își afectează reciproc imaginea publică, dar momentele frumoase pe care le-au împărtășit cât formau un cuplu, ar trebui să dăinuiască mereu în amintirea celor doi. Mai mult decât atât, Alex Bodi și-a dorit să dizolve acest scandal, pentru a putea forma o prietenie cu fosta sa soție, pentru ca lucrurile să se rezolve pașnic și educat.

„Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit

atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii.

De aia și îmi pare rău și regret că am ajuns ca să ne expunem în asemenea mod. Iar căzând de comun acord, sau mai bine zis initițiativa mea a fost ca să ducem lucrurile pe un drum mai pașnic, să ținem cont de chestiile frumoase și de întâmplările frumoase dintre noi doi și am zis că ar fi mai bine să încetăm cu certurile și cu războiul ăsta inutil care ne afectează într-un

mod negativ pe amândoi și la fel și imaginile noastre în societate. Așa că am discutat cu ea și din punctul meu de vedere și ințiativa mea a fost ca să readucem totul pe calea cea bună și să sperăm că o să se rezolve lucrurile într-un mod frumos și se vor termina cu bine”, a mărturisit Alex Bodi pentru Spynews.

Alex Bodi a declarat că și-a bătut și înșelat fosta soție, pe Bianca Dăgușanu

Deși a trecut foate puțin timp de la separarea oficială dintre cei doi, atât Bianca Drăgușanu, cât și Alex Bodi, au fost prezenți în numeroase emisiuni TV, pentru a expune varianta adevărului în accepțiunea fiecăruia. Conform Cancan, afaceristul Alex Bodi a fost prezent într-o emisiune TV, acum câteva zile, și a  recunoscut că pentru a fi iertat de Bianca, și-a tăiat venele. Mai mult decât atât, Alex Bodi a explicat că a fost agresiv față de fosta sa soție și că a plătit-o pentru a-și răscumpăra greșeala.

Citeste si: Dezvăluri uluitoare! Bianca Drăgușanu l-a acuzat și pe Botezatu că a bătut-o! "Mi-a dat două palme, m-a izbit de ușa și asta a fost tot" Când s-a întâmplat

Bianca Drăgușanu a confirmat, fără ezitare, că soțul său a spus adevărul- este adevărat că și-a tăiat venele cu foarfeca, pentru ea. „Omul și-a asumat că și-a tăiat venele, este adevărat acest lucru. Fostul meu soț s-a pus în genunchi în fața mea, de ziua mea. A recurs la acest gest ca eu să-l iert și să nu ajungem la divorț, știa ce făcuse față de mine și a crezut că îi dau o altă șansă” a declarat Bianca Drăgușanu.

Nimeni nu se aștepta la asta! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împăcare de zile mari! „Îmi pare rău și regret...”
Nimeni nu se aștepta la asta! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împăcare de zile mari! „Îmi pare rău și regret...”

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a explicat că motivul pentru care fostul său soț, afaceristul Alex Bodi, i-a virat 6000 de euro în cont, este pentru a-și răscumpăra greșeala, în urma unei corecții foarte agresive pe care i-ar fi aplicat-o.

Astfel, pentru a nu ajunge pe mâna poliției, Alex Bodi i-a plătit Biancăi 6000 de euro, sumă care reprezintă banii pe care aceasta i-a pierdut, dat fiind faptul că nu și-a putut onora contractele. Se pare că blondina a fost bătută cu bestialitate, iar urmele pe care aceste agresivități i le-au lăsat, nu i-au permis să iasă din casă, nici măcar pentru a-și onora contractele.

„Mi-a făcut o afirmație defăimătoare, a spus că mi-a dat un pumn în față, dar m-a plătit pentru asta. De fapt, banii pe care i-am primit sunt banii pe care i-am pierdut eu, în timpul în care a trebuit să stau acasă și să-mi tratez vânătăile. În perioada aia nu am putut onora câteva evenimente de pe urma cărora urma să încasez fix suma pe care mi-a virat-o el. Mi-a oferit această sumă de 6.000 de euro în cont pentru că îi era teamă că mă duc la poliție”,  a declarat Bianca Drăgușanu.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a povestit că înainte de a se finaliza divorțul dintre ea și Alex Bodi, fostul soț, acesta a încercat din răsputeri să evite separarea oficială, motiv pentru care a recurs la metode extrem de agresive. După ce a încercat să o convingă pe Bianca să meargă cu el în Viena și a realizat că nu are sorți de izbândă, afaceristul a bătut-o în mașină.

„Eu nu m-am dus după el la Viena, el m-a luat la Viena din teamă, a vrut cumva să mă întoarcă din drum, nu-și dorea acel divorț care trebuia să se pronunțe pe data 3 decembrie. În drum spre aeroport a avut loc o discuție între noi, i-am zis că eu îl aștept acasă să divorțăm, el a început să mă jignească, eu i-am răspuns la fel, dar a devenit violent și m-a bătut rău de tot în mașină.

În starea în care eram, am urcat în avion și am venit acasă. Printr-un prieten comun, a doua zi, a încercat să ia legătura cu mine. Mai mult, mă suna de pe diverse numere de telefon. Mi-a zis să accept această sumă de bani pentru că știa că am de onorat niște evenimente. El mi-a virat banii ăștia în cont pentru că știa că două săptămâni nu pot ieși din casă, așa că, de frică să nu ajung la poliție și să declar ceea ce mi-a făcut, mi-a plătit această sumă, sumă pe care eu trebuia să o încasez, lucru ce nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că a trebuit să stau în casă, să mă recuperez”, a explicat Bianca Drăgușanu, proaspăt divorțată.

Citeste si: Alex Bodi, informații de ULTIMĂ ORĂ despre Bianca Drăgușanu. După ce că a încercat să se sinucidă, deși e mamă, minte și „E instabilă psihic!”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu l-a implorat pe Alex Bodi să se împace. A refuzat să se dea jos de la el din mașină și a urlat că...

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Victor Slav, prima declaraţie publică după ce a aflat că fiica lui a asistat la scene violente! "Calm şi discernământ"

Alex Bodi, informații de ULTIMĂ ORĂ despre Bianca Drăgușanu. După ce că a încercat să se sinucidă, deși e mamă, minte și „E instabilă psihic!”

Declarații incendiare despre postura Biancăi Drăgușanu de mamă. „Și-a folosit propriul copil!” Victor Slav a decis să ia atitudine, „Totul până la copil...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

TOTUL despre cine a fost Ileana Sărăroiu | naștere, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri