Alex Bodi, informații de ULTIMĂ ORĂ despre Bianca Drăgușanu. După ce că a încercat să se sinucidă, deși e mamă, minte și „E instabilă psihic!”


Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt epicentrul celui mare scandal mediatic din acest moment. În fiecare zi apar noi declarații și acuzații, iar Alex Bodi, a decis să ofere alte detalii incendiare despre fosta sa soție.


In articol:

Se pare că cearta mediatică dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu este nici pe-aproape de final.

După ce Bianca Drăgușanu a declarat că fostul său soț a bătut-o, pentru că nu putea și nu voia să accepte o posibilă separare între ei, blondina a mărturisit că afaceristul Alex Bodi are un dosar penal în Germania, pentru trafic de substanțe interzise. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare TV a mărturisit că atitudinea agresivă pe care Alex Bodi o are, se trage din faptul că s-ar „îndopa” cu steroizi, de trei ori pe zi.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu,declarații șocante.A vrut să se sinucidă
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu,declarații șocante.A vrut să se sinucidă

Citeste si: Declarații incendiare despre postura Biancăi Drăgușanu de mamă. „Și-a folosit propriul copil!” Victor Slav a decis să ia atitudine, „Totul până la copil...”

Alex Bodi a decis să nu stea cu mâinile în sân, în fața atacurilor aduse de fosta sa soție și oferă detalii incendiare despre fosta sa soție și relația dintre ei doi.

Deși Bianca Drăgușanu a povestit că timp de peste un an a trăit un calvar și a suportat numeroase bătăi, Alex Bodi vede adevărul diferit și lansează o nouă variantă a poveștii, care se voia a fi de dragoste.

Deși a fost bătută, Bianca Drăgușanu nu a mers la poliție. De ce? Să fie oare adevărat ce povestește Alex Bodi?

Ei bine, măcar Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au căzut de acord într-o privință- este confirmat de către amândoi faptul că afaceristul a agresat-o pe fosta sa soție în Viena, însă, de aici, lucuruile iau o altă întorsătură, iar adevărul rămâne incert. Conform celor de la Cancan, Alex Bodi a mărturisit că Bianca putea să adopte foarte multe măsuri în această privință și, cu toate astea, a ales să nu meargă la poliție, să nu acționeze în instanță și să nu facă, până la urmă, alte demersuri care l-ar fi incriminat pe afacerist pentru că, de fapt, Bianca Drăgușanu NU își dorea divorțul dintre ea și Bodi. Mai mult decât atât, chiar dacă a agresat-o, Alex Bodi consideră că fosta lui soție face show de dragul presei și „înflorește” extrem de mult varianta reală, iar motivul este stupefiant.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu,declarații șocante.A vrut să se sinucidă
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu,declarații șocante.A vrut să se sinucidă

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram și pe Facebook este postată pe 3 decembrie. Ea, dacă voia să divorțeze, termenul nostru de divorț era pe 3, ea putea să mă denunțe că nu m-am prezentat la divorț. Ea nu a vrut divorțul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul.

Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă granița.

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion și eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena și s-a întors singură la București. Dacă își dorea atât de mult divorțul, dacă își dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliție, nu a oprit-o nimeni.

Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliție, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic așa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune”, a spus Alex Bodi, potrivit CANCAN.

Citeste si: Fostul iubit al celebrei Bianca Drăgușanu, decizie controversată în mijlocul scandalului! Ce face Tristan Tate este greu de imaginat

S-a adeverit faptul că Bianca Drăgușanu a avut numeroase tentative de suicid!

Pe lângă detaliile picante pe care le-a oferit despre Bianca Drăgușanu, acum Bodi a povestit că fosta prezentatoare TV l-ar fi șanjat în nenumărate rânduri, pentru a se împăca și că, cel mai grav lucru pe care l-a făcut, deși este mamă și are o rensponsabilitate imensă, a fost să încerce să se sinucidă și NU doar o singură dată.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu,declarații șocante.A vrut să se sinucidă
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu,declarații șocante.A vrut să se sinucidă

Conform lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu este instabilă psihic, deoarece a apelat la astfel de tertipuri pentru a se împăca și pentru a nu pierde căsnicia cu Bodi, iar el poate susține toate declarațiile făcute, deoarece are dovezi foto-video, care pot demonstra că fosta lui soție ar fi fost, într-adevăr, cea care îl provoca și care a greșit. Afaceristul a negat că s-ar fi automutilat prin tăierea venelor pentru ea, însă sunt deja speculate de mult prea multe ori tentativele de suicid ale Biancăi Drăgușanu, pentru a putea fi false.

„Iar referitor la tăiatul venelor… eu pot să îmi arăt mâinile oricând, dacă trebuie, să vedem cine și-a tăiat venele. Chestiile cu șantajul și cu amenințările de sinucidere au venit, pur și simplu, de la ea. Tentativele ei de șantaj și modul în care mă făcea pe mine să mă întorc mereu și mereu la ea țineau de chestia asta, că vrea să se omoare.

Lucrurile astea o să le demonstrez lumii, ca să vadă lumea ce minciuni spune și de ce chestii se poate folosi o femeie care cred că e instabilă psihic la momentul ăsta, având în vedere trecutul ei, medicamentele pe care le consumă, întâmplările din viața ei. Nu sunt stări demne de o femeie matură, de 38 de ani. Mi se pare penibil că a ajuns să declare asemenea lucruri, asemenea calomnii ” a mărturisit Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi! ”Mi-a virat 6000 de EURO ca să nu mă duc la Poliție!”

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Declarații incendiare despre postura Biancăi Drăgușanu de mamă. „Și-a folosit propriul copil!” Victor Slav a decis să ia atitudine, „Totul până la copil...”

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Bianca Drăguşanu, atitudine şocantă după divorţul de Alex Bodi! Uite ce a făcut acasă!

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate despre Alex Bodi: „Are dosar penal”

Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi! ”Mi-a virat 6000 de EURO ca să nu mă duc la Poliție!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp fierb macaroanele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri