Declarații incendiare despre postura Biancăi Drăgușanu de mamă. „Și-a folosit propriul copil!” Victor Slav a decis să ia atitudine, „Totul până la copil...”


Alex Bodi și Bianca Drăgușanu dau din ce în ce mai multe informații despre relația lor, iar recent, afaceristul a povestit despre iresponsabilitatea Biancăi Drăgușanu, în calitate de mamă.


In articol:

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a ajuns la declarații din ce în ce mai scandaloase despre viața lor de cuplu. Recent, afaceristul Alex Bodi a povestit că Bianca Drăgușanu este o mamă iresponsabilă și că în circul dintre ei, s-a folosit de propriul copil.

Deși s-au făcut multe mărturisiri de-a dreptul incendiare, se pare că Alex Bodi a decis să discute despre modul în care Bianca își crește fetița, pe Sofia, oferind detalii uluitoare.

Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu, în calitate de mamă
Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu, în calitate de mamă

Citeste si: Bianca Drăguşanu, atitudine şocantă după divorţul de Alex Bodi! Uite ce a făcut acasă!

Este Bianca Drăgușanu, o mamă iresponsabilă? „Mă deranjează că și-a folosit propriul copil!”

După ce că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se află în epicentrul unui scandal mediatic de zile mari, aceștia au început să discute inclusiv despre dedesubturile căsniciei și relației lor. Acum, Alex Bodi a decis să o atace pe Bianca, din postura de părinte. Afaceristul a recuoscut că o iubește pe fetița Biancăi ca pe propriul copil, însă a explicat că Sofia este crescută de mama Biancăi, doamna Madi și că Bianca Drăgușanu nu se implică în creșterea copilului ei, astfel că nu se poate numi o mamă perfectă.

Citeste si: Bianca Drăgușanu tună și fulgeră! Dezvăluiri uluitoare despre Alex Bodi: „E agresiv pentru că ia….”

„Relația noastră de un an jumătate nu a fost numai cu circuri. Îmi pare rău că am ajuns la nivelul acesta. Nu vreau să-mi asum lucrurile pe care le spune ea despre mine.

Nu trebuie să accept anumite acuzații care mă denigrează pe mine ca persoană.

Mă deranjează că și-a folosit propriul copil. Am ținut la Sofia ca la fetițele mele.

Ea ca să pozeze într-o mamă perfectă ar trebui să fie lângă fetița ei și să o crească. Nu știu cât a stat Sofia la București. Normal că spune că mama ei este îngerul ei păzitor, pentru că doar doamna Madi are grijă de fetiță. Ca să fii o mamă de bază trebuie să fii o mamă alături de fetița ta”, a declarat Alex Bodi.

Victor Slav a decis să ia atitudine, pentru a-și proteja fiica

Deși Victor Slac a decis să nu comenteze despre situația din viața fostei sale soții, acesta nu poate sta indiferent, mai ales că fiica sa, Sofia, a luat parte la numeroase scandaluri. Bianca susține că a fost bătută. Desfigurată și agresată fizic și psihic în nenumărate rânduri, iar Alex Bodi a declarat că blonda nu este stabilă psihic și emoțional, că nu se ocupă deloc de fiica ei și că nu poate fi numită mamă.

Conform celor de la Impact, un apropiat de-al lui Victor Slav a declarat că fostul prezentator TV își iubește extrem de mult fiica, motiv pentru care nu își dorește ca micuța Sofia să asiste la circul din viața mamei ei.

“Victor a rămas de-a dreptul șocat atunci când a auzit declarațiile ei, cum că Sofia ar fi asistat la niște scandaluri monstruoase. Chiar în ziua aceea s-a dus la Bianca acasă extrem de supărat și i-a spus că nu îl interesează ce face cu viața ei, că este liberă să trăiască exact așa cum își dorește, dar că nu vrea sub nicio formă ca fiica lui să treacă prin situații traumatizante. Bianca i-a spus că știe că a greșit și i-a promis că nu se va mai repeta. Victor este un om blând și cald, dar totul până la copilul lui. De acolo se transformă”, a declarat un apropiat al prezentatorului.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi! ”Mi-a virat 6000 de EURO ca să nu mă duc la Poliție!”


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăguşanu, atitudine şocantă după divorţul de Alex Bodi! Uite ce a făcut acasă!

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum orice bărbat!

Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi! ”Mi-a virat 6000 de EURO ca să nu mă duc la Poliție!”

Bianca Drăgușanu a ascuns această informație! A încercat să se sinucidă? „Am găsit-o pe jos la 6 dimineața!”

Alex Bodi o atacă dur pe fosta lui soție! ”Du-te să pozezi în...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

4 tipuri de dressing pentru salata ta de legume

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri