Bianca Drăgușanu a ascuns această informație! A încercat să se sinucidă? „Am găsit-o pe jos la 6 dimineața!”


Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat recent, la notar, iar blondina a declarat că au mai avut două tentative de a desface căsătoria, dar a fos agresată.


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt subiectul momentului, mai ales pentru că, după numoaroase scandaluri și controverse, cei doi au decis să divorțeze a notar. Evenimentul nu a fost lipsit de probleme, pentru că Bianca Drăgușanu i-a aruncat telefonul afaceristului pe geam, iar Alex Bodi i-a confiscat soției sale telefonul, primit în dar de la el.

Citeste si: Alex Bodi o atacă dur pe fosta lui soție! ”Du-te să pozezi în...”

În prima zi după divorț, Alex Bodi a fost intervievat de una dintre gazdele emisiunii „Teo Show”, iar blondina a fost deranjată de alegerea fostului ei soț de a face publice anumite informații, motiv pentru care ziua următoare a venit în aceeași emisiune, „Teo Show”, pentru a-și manifesta propriul punct de vedere. Deși aceasta a încercat să asundă și să cosmetizeze anumite informații, acest lucru a fost imposibil, deoarece Alex Bodi a determinat-o să povestească lucrurile pe care Bianca Drăgușanu și

le-ar fi dorit ascunse de publicul larg.

Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu- a încercat să se sinucidă
Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu- a încercat să se sinucidă

Bianca Drăgușanu a încercat să se sinucidă! Fostul său soț a găsit-o inconștientă, lângă pat

Comportamentul pe care Alex Bodi l-a avut de-a lungul relației lor, a determinat-o pe faimoasa bondă să vină la notar însoțită de doi bodyguarzi. Bianca Drăgușanu i-a explicat lui Teo Trandafir că în urma celorlalte încercări de divorț, aceasta a fost „cam șifonată”, nevrând să dea mai multe detalii. Deși Alex Bodi a recunoscut că a agresat-o pe fosta sa soție o singură dată, aceasta a fost nemulțumită și a refuzat să mai comenteze pe baza acestui subiect.

Cu toate acestea, se pare că Bianca Drăgușanu nu a trecut cu ușurință peste această situație, chiar dacă se consideră o femeie puternica. Blonda, mama unei fetițe pe nume Sofia, pe care o are împreună cu Victor Slav, a fost găsită căzută lângă pat, inconștientă, după ce a luat mai multe pastile.

Citeste si: Bianca a dezvăluit cu cine a înșelat-o Bodi. Rușine mai mare nu există!

Deși Bianca Drăgușanu a afirmat că a luat o singură pastilă pentru a putea adormi, fostul său soț a explicat că aceasta vrea să ascundă adevărul, însă din precauție, a filmat mai multe momente, pentru a avea dovezile necesare.

„La București, doamna Bianca Drăgușanu a luat mai multe pastile, la fel am video, am găsit-o la 6 dimineața pe jos. Eu am venit cu un prieten de-al nostru, iar doamna era întinsă pe jos. Eu nu vreau nimic de la tine, eu vrea ca tu să ai demnitate. (…) De ce în toate relațiile ai luat bătaie? Ești prea bună?”, a intervenit telefonic, Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a încercat să se apere și nu a confirmat sau infirmat tentativa de suicid, doar și-a acuzat fostul soț de un comportament șantajist și a explicat că a luat pastile de somn din cauza nefericirii. „E foarte urât ce faci. Tu vrei să mă șantajezi. Eu am trăit în casă cu un om care m-a filmat nonstop. Da, am adormit lângă pat. Am luat pastile de somn, pentru că eram nefericită și omul m-a găsit. Eu nu am vicii. Nu beau, nu fumez. Pot să iau ce pastile vreau. Este vina mea ca am acceptat acest compromis,” a explicat Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu- a încercat să se sinucidă
Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu- a încercat să se sinucidă

Bianca nu se află la prima tentativă de suicid!

Conform WowBiz.ro, blondina a suferit probleme grave în jurul membrelor inferioare, motiv pentru care, la un moment dat, aceasta risca să aibă un picior amputat. A declarat că în perioada respectivă a avut gânduri negre și nu își mai dorea să trăiască, mai ales cu un asemenea handicap. „La un moment dat, medicii mi-au spus că singura mea șansă este să-mi taie piciorul. Atunci m-am gândit la sinucidere și le-am spus că mai bine mă arunc pe geam decât să rămân infirmă. Mă puneau deja să-mi aleg o proteză din străinătate. Până la urmă am scăpat ca printr-o minune doar cu o operație. De atunci am rămas sensibilă în fața unor probleme de acest gen și de câte ori mă privesc in oglindă îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum am o carieră” a povestit Bianca Drăgușanu la vremea respectivă.

Citeste si: Victor Slav, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir! Ce mărturisiri i-a făcut despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam?


Abonează-te pe

Citește și:

Alex Bodi o atacă dur pe fosta lui soție! ”Du-te să pozezi în...”

ȘOC! Ce perversiuni ar fi făcut Bianca Drăgușanu cu Bădălu în fața copiilor!

Victor Slav, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir! Ce mărturisiri i-a făcut despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam?

Alex Bodi recunoaşte: ”Am înșelat-o pe Bianca! O iubesc, dar am făcut unele greșeli”

Doamne, cum poate să vorbească Victor Slav despre Bianca Drăguşanu. Uite ce spune despre mama fetiţei lui. Nu te aşteptai la asemenea cuvinte EXCLUSIV

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine este Marius Crăciun, noul concurent de la Survivor România? Detalii picante din viața Războinicului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri