Alex Bodi recunoaşte: ”Am înșelat-o pe Bianca! O iubesc, dar am făcut unele greșeli”

Alex Bodi recunoaşte: ”Am înșelat-o pe Bianca! O iubesc, dar am făcut unele greșeli”
Alex Bodi recunoaşte: ”Am înșelat-o pe Bianca! O iubesc, dar am făcut unele greșeli”

Alex Bodi avea să vorbească despre faptul că înainte de a divorța de Bianca Drăgușanu, el a mai și călcat strâmb!

Ieri, lucrurile s-au clarificat în cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi! După o relație și o căsnicie plină de controverse, cei doi au decis, de comun acord, să divorțeze în fața notarului! ”M-am grăbit când m-am căsătorit”, a spus vedeta, în timp ce omul de afaceri, mai relaxat, a ținut să spună, într-un interviu la Teo Show, că, dacă fosta lui soție se va purta decent de acum înainte, vor rămâne chiar prieteni! Dacă nu, probabil, fiecare va arunca artileria grea.

După o zi în care s-a vorbit despre separarea Biancăi Drăgușanu, a venit și bomba! Jurnaliștii de la cancan.ro au prezentat informația conform căreia, Alex Bodi ar fi ”tradus-o” pe fosta prezentatoare TV cu o rusoaică extrem de sexy care trăiește la Londra.

Alex Bodi a fost cu o rusoaică la Monaco? ”A mbii au postat imagini din același locații”  

”Din câte se pare, cei doi au o relație extrem de strânsă, iar zilele trecute, din ”pură coincidență”, Alex Bodi și Daria Radionova au evocat aceleași locuri din Monaco. Sursele noastre susțin că ambii au postat imagini din același locații, dar ulterior rusioaca a șters toate fotografiile de pe site-ul de socializare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Tot întâmplător, la scurt timp după excursia din Monaco, la secțiunea ”following” de pe pagina de Instagram a Dariei Radionova au apărut și prietenii care l-au însoțit pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu, printre aceștia numărându-se și Josip”, a menționat cancan.ro

Această ”mică întâmplare”, cum o consideră publicația respectivă vine la foarte scurt timp de la o declarație exclusivă data de omul de afaceri cu puțin timp, când încă era însurat cu Bianca Drăgușanu.

”O iubesc, dar, recunosc, am făcut unele greșeli. Este adevărat, poate unele infidelități de ale mele au fost exgerate sau duse într-o direcție greșită. Bianca le crede, uneori, ca fiind tot timpul prezente, dar nu este așa. Vreau să spun că legătura noastră este unică, nimeni nu mă fascinează ca Bia și cred că și ea știe acest lucru. Este real”,  a spus Bodi.

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Citeste si: Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat! S-a lasat cu un scandal urias la notar!

Alex Bodi a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu înainte de divorț! ” Există focuri minore, pe care le amplificăm în 10 secunde să se ajunge la incendiu”

În atari condiții, să fi Alex Bodi a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu înainte de divorț și chiar cu rusoaica? Posibil sau nu…Cert este că el a vorbit clar și pe această temă! ”Am înșelat-o, este adevărat, dar numai

eu și ea știm adevărul și numai noi ne înțelegem cel mai bine reacțiile. Totul depinde de noi. Există focuri minore în discuțiile noastre, pe care le amplificăm în 10 secunde și se ajunge la nu știu ce incendiu în presă. Dar adevărul este altul. Contează doar ce simțim unul pentru altul! ”,  a declarat Bodi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro în urmă cu două săptămâni.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bianca Drăgușanu a plâns din cauza soțului, chiar de ziua ei! „Merit să fiu iubită și să primesc ceea ce dau...”

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Bianca Drăgușanu a șocat la ultima ei apariție la sală! Ce ținută uluitoare a purtat diva!

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies