Bianca Drăgușanu a plâns din cauza soțului, chiar de ziua ei! „Merit să fiu iubită și să primesc ceea ce dau...”

Bianca Drăgușanu plânge în public din cauza soțului, Alex Bodi
Bianca Drăgușanu plânge în public din cauza soțului, Alex Bodi

Bianca Dăgușanu. Frumoasa blondă a avut parte de o zi de naștere îngrozitoare. Soțul ei, Alex Bodi este cel care a inițiat un scandal monstru.

Relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pare că a revenit din nou la starea în care era acum câteva luni. După ce aceștia și-au petrecut sărbătorile împreună, au mers în vacanțe și Bianca a fost ceură de soție încă o dată, certurile și scandalurile au revenit în viața celor doi, iar ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu a fost marcată de aceste evenimente.

Citeste si: Scandal fără precedent în familia Biancăi Drăgușanu. De ziua ei, Alex Bodi și-a agresat soacra

După ce s-a aflat de scandalul dintre afaceristul Alex Bodi și mama Biancăi, Madi Drăgușanu, frumoasa blondă a fost invitată la emisiunea „Teo Show”, chiar de ziua ei de naștere. Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 38 de ani, Bianca Drăgușanu a povestit că prima persoană care i-a urat „La Mulți Ani!” a fost chiar soțul ei, printr-un apel telefonic, fix la ora 12 noaptea. Însă, apelul nu a fost unul care i-a lăsat o amintire plăcută Biancăi, pentru că putem spuen că s-a întâmplat fix opusul.

Bianca Drăgușanu plânge în public din cauza soțului, Alex Bodi
Bianca Drăgușanu plânge în public din cauza soțului, Alex Bodi

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Bianca Drăgușanu a ajuns să plângă în public din cauza soțului. Cei doi s-au certat din cauza unei fotografii postate pe Instagram

Se pare că aceștia s-a ucertat din cauza unei fotografii postate pe contul personal de Instagram a-l Biancăi Drăgușanu, aceasta mărturisind că a discutat pe această temă preț de 45 de minute, timp în care a fost mustrată pentru apariția sa prea sexy.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a spus totul despre divorțul de Alex Bodi, chiar înainte de ziua ei! ”Este foarte greu!” Declarații exclusive

„Primul telefon a fost de la soțul meu, la ora 12.00. Problema este că după aceea m-a sunat și m-a ținut la telefon 45 de minute, l-a deranjat o poză pe care mi-am pus-o pe instagram și care a considerat el că este prea vulgară.

Eu am considerat că nu este o poză care să îl deranjeze. Eu prin personalitatea mea şi firea mea sunt o femeie sexy, nu sunt o femei vulgară sau indecentă. De când sunt cu el am ţinut cont în toate postările mele. Se pare că nu a fost îndeajuns,” a povestit focoasa blondă pentru gazdele emisiunii „Teo Show”.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a declarat că dacă soțul îi va permite, ea va veni în emisiunea „Teo Show” pentru a povesti tot ce se întâmplă în viața ei, „asta care pare perfectă”.

„În viața mea perfectă, am un singur lucru perfect- copilul meu. În rest...” a povestit Bianca Drăgușanu.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

„Fetița mea are nevoie să mă vadă așa cum mă știi tu pe mine, cum știi tu că eram. Îmi trebuie echilibru, linşte, dragoste, înţelepciune. Lucrurile astea îmi trebuie de ziua mea. Încerc de un an de zile să fiu cea mai bună variantă a mea. Nu am ce să îmi reproşez din niciun punct de vedere în relaţia mea cu actualul său, cu persoanele cu care lucrez.

Merit să fiu iubită şi să primesc ceea ce dau,” a declarat blondina, înainte să izbucnească în lacrimi.

Citeste si: Mesajul straniu scris de Alex Bodi după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „De la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită la momentul potrivit!”



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Mesajul straniu scris de Alex Bodi după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „De la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită la momentul potrivit!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies