Niculina Stoican și Olguța Berbec s-au întâlnit la tribunal! Ce decizie a luat instanța în cazul de plagiat


Olguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican din cauza faptului că i-ar fi furat, în urmă cu mai mult timp, o piesă. Ce au spus cele două în fața judecătorilor?


In articol:

Niculina Stoican și Olguța Berbec s-au întâlnit, acum două zile, la tribunal, pentru a rezolva toate neînțelegerile. Scandalul dintre cele două a început după ce Olguța Berbec a decis să își facă dreptate pe cale legală în ceea ce privește una dintre piesele sale, pe care ar fi furat-o Niculina Stoican.

Aceasta a ales să cânte versurile ce-i aparțin colegei de breaslă atât la concerte, cât și la diferite evenimente, susținând că nu este nicidecum a Olguței Berbec, ci „culeasă din popor”. Ce au decis judecătorii?

Citeste si: Cine este soţia lui Constantin Enceanu. „M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți”

Olguța Berbec

Olguța Berbec

[Sursa foto: Facebook]

Niculina Stoican și Olguța Berbec, față în față la tribunal

În urmă cu doar două zile, cele două artiste s-au întâlnit la Tribunalul București, acolo unde au stat față-n față, potrivit click.ro.

După ce au așteptat ore întregi până să intre în sala de judecată, cele două au început să discute și să răspundă la întrebările judecătorilor, în încăpere fiind în mod evident o atmosferă destul de tensionată.

Citeste si: Urechi infundate: cauze si tratament

Citeste si: „Cum poate să mintă în halul ăsta?” George Burcea nu a mai suportat și a răbufnit în urma atacurilor Andreei Bălan- radioimpuls.ro

Olguța Berbec a depus multe documente cu dovezi prin care arată că piesa intitulată „Dragoste veche și nouă” îi aparține, însă Niculina Stoican susține cu tărie că niciodată nu a auzit că aceasta ar fi, de fapt, a colegei de breaslă.

Întrebată fiind dacă „sunteți de acord că linia dumneavoastră melodie e identică cu cea a piesei Olguței Berbec”, Niculina Stoican a răspuns cu „DA”.

Așadar, pe data de 13 septembrie, potrivit deciziei luate de judecători, se vor întâlni trei experți de la Institutul de Folclor „Constantin Brăiloiu” care vor analiza dacă piesa pe care Niculina Stoican o cântă provine din folclor sau dacă într-adevăr aparține Olguței Berbec.

Citeste si: Cine este MARIA CÂRNECI. "Nu am avut o copilărie luxoasă. Eu sunt cea mai mică dintre cei cinci fraţi şi am trăit modest, dar foarte curat."

Citeste si: Greșeala făcută de Ioana la „Bravo, ai stil” 2023: „Apelezi la niște lucruri iconice destul de periculoase”. Jurații i-au atras atenția- kanald.ro

Citeste si: Calendar ortodox 2 iunie 2023. Ce sărbătoare este vineri? Este dezlegare la pește!- stirilekanald.ro

Niculina Stoican

Niculina Stoican

[Sursa foto: Facebook]

Niculina Stoican ar fi modificat titlul și versurile, păstrând linia melodică

Olguța Berbec a înregistrat piesa „Dragoste veche și nouă”, în anul 2015, la Uniunea Compozitorilor, ea fiind remunerată din difuzările de pe radio și alte canale muzicale.

Ei bine, în urmă cu doar un an, Niculina Stoican lansa piesa „Iar mi-e dor de Mehedinți”, care seamănă izbitor cu cea compusă de colega ei de breaslă. Cu toate că Niculina Soican a schimbat titlul și versurile, linia melodică este aceeași, lucru ce a determinat-o pe Olguța Berbec să creadă că a fost, de fapt, plagiată.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Niculina Stoican. "M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat. O bătaie pe care nu am uitat-o nici până acum”

Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

Cu ce poți să înlocuiești zahărul în dulceață. Alternative simple de mare ajutor - ego.ro

Confesiunea pe care Andreea Antonescu i-a făcut-o fostului soț, când s-a cuplat cu Victor Vrînceanu - wowbiz.ro

Reacția Mariei Guardiola, fiica lui Pepe Guardiola în momentul când l-a văzut pe Julian Alvarez. Imaginile cu modelul au devenit virale - radioimpuls.ro

Maria, emoționată după jurizare! - kanald2.ro

Bianca, uluită de decizia lui Laurențiu! Concurenta a aflat că a fost aleasă de Laurențiu ca primă soție! „Aia mai bătrână care le pune pe celelalte la punct?” Iată ce s-a... - kanald.ro

Moșii de vară 2023. Ce este bine să dai de pomană? Tradiții și obiceiuri pentru Sâmbăta Morților! - stirilekanald.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 iunie 2023. O zodie trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri