Nicu Paleru, despre cel mai mare regret pe care îl are în viața lui. „Am încercat cât am putut.”

Nicu Paleru, despre cel mai mare regret pe care îl are în viața lui. „Am încercat cât am putut.”
Nicu Paleru, despre cel mai mare regret pe care îl are în viața lui. „Am încercat cât am putut.”

Nicu Paleru a vorbit despre unul dintre cele mai mari regrete din viața lui.

Nicu Paleru, cunoscutul și îndrăgitul artist de muzică de petrecere, cu o carieră de succes și împlinit, atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional, are și câteva regrete, dacă face o retrospectivă asupra vieții sale. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artistul a fost întrebat despre cel mai mare regret din viață, iar acesta este că nu a putut să facă mai multe pentru mama lui și nu i-a dăruit atât cât ea i-a dăruit lui.

A divizată-o pe cea care i-a dat naștere, iar el pentru mama sa era ca un Dumnezeu. Îl iubea extraordinar și îl alinta adesea, iar el mergea la trei sau patru luni la casa părintească, atunci când mama sa tot încerca să îl facă să rămână mai mult alături de ea. 

„Marele meu regret este că puteam să fac mai multe pentru mama mea, poate. Nu i-am dăruit că mi-a dăruit ea mie.

Eu am divinizat-o pe mama, dar cred că termenul acesta, a diviniza, e mult mai mult. Eu pentru mama eram ca un Dumnezeu. Mă iubea extraordinar de mult. Din „puiul meu” nu mă scotea și mie îmi plăcea că mă alinta. Tot timpul veneam așa cum vine un copil la mama lui, la trei luni, la patru luni. Nu am fost foarte des, chiar nu mergeam foarte des la ea.
Am încercat cât am putut să am grijă de ea, dar nu la valoarea la care ar fi trebuit să am grijă de mama mea. Pentru că era mama mea. E marele meu regret.”,
a spus Nicu Paleru.

Nicu Paleru
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]

Ce nu poate uita Nicu Paleru la mama lui

Citește și: A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nicu Paleru
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Discuțiile pe care Nicu Paleru le-a avut cu fosta soție, în urma divorțului. Ce nu a respectat aceasta. “Consider că mi-am achitat îndatoririle mele de soț.”

Acum, când se gândește la momentelor petrecute alături de mama lui, spune că nu poate să îi uite privirea în momentul în care se pregătea să plece după vizitele pe care le făcea.

Fuma o țigară în timp ce se uita la el, iar atunci când trebuia să se urce în mașină și să se întoarcă acasă, de fiecare dată îi spunea să mai rămână alături de ea. Regretul artistului este că nu a petrecut atunci mai mult timp alături de cea mai importantă ființă din viața lui. 

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

„Nu pot să-i uit privirea de fiecare dată când voiam să plec. Fuma o țigară și mă lua de mână, că eu voiam să plec repede, să-mi fac treaba și să plec, mă ținea de mine și venea după mine până la poartă și nu mă lăsa să plec nici cu mașina. „Mai stai, mamă, mai stai!”. Uite regretul meu, puteam să stau mai mult.”, a mai povestit Nicu Paleru.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies