Niciodata sa NU primesti sau sa daruiesti aceste bijuterii! Aduc necazuri si nenorociri


Bijuteriile au o incarcatura spirituala, vibrationala, uriasa. Daca stim cum sa le folosim pentru a atrage norocul de partea noastra. Trebuie sa sti ca unele dintre ele sunt purtatoare de ghinion.

1. Bijuteriile de argint

Inca din Epoca Medievala, argintului i s-au atribuit o serie de puteri fantastice. Se spune ca un inel facut din argintul unei monede luate de un cersetor poate vindeca bolnavii de epilepsie. Bijuteriile si monedele de argint iti pot spune daca te vei marita. In Rusia, dupa Anul Nou, fetele de la sate pun bijuterii din argint sau monede in poiata, sub graunte si capite de fan. Inauntru este lasat un cocos care mananca toate grauntele, iar prima moneda care iese la iveala este a fetei care se va marita in acel an.

2. Bijuteriile cu cruce

Femeile care poarta cruciulite sunt ferite de rele si daca se roaga mult la Dumnezeu vor avea in curand un copil. Barbatii, in schimb, vor avea spor la munca si vor putea obtine tot ce isi doresc din punct de vedere material.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri