Netflix, Google şi Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain, Discovery si alţi mari producători de conţinut digital


Netflix, Google şi Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain, Discovery si alţi mari producători de conţinut digital

Provocările pe care tehnologia le-a adus companiilor care îşi desfăşoară activitatea în zona producerii de conţinut sunt uriaşe.

Este şi motivul pentru care, anul acesta, iCEE.fest şi-a propus să dezbată subiectul alături de jucători importanţi din toate zonele acestei industrii.

Astfel, The New York Times, CNN, Netflix, Sky TV, El Mundo, VICE, Discovery şi mulţi alţi producători de conţinut dar si provideri de soluţii tehnice de monetizare si distribuţie a conţinutului vor veni la Bucureşti, pe 14 şi 15 iunie, pentru a ne spune cum schimbă tehnologia modelul lor de business.

Google se alătură iCEE.fest pentru a vorbi publisherilor despre cum poate ajuta industria de conţinut, iar de la Facebook sunt aşteptate răspunsuri despre modul în care reţeaua vede rezolvarea problemei ”fake news”.

Sesiunea îi cuprinde şi pe cei care au văzut altfel rezolvarea problemelor, propunând soluţii ce la un moment dat păreau idei nebunesti.

Într-un mediu dominat de giganţii globali, playerii din zona de conţinut sunt forţaţi să inoveze constant ca si să rămână în joc.

Iată, pe scurt – pe larg, aici-, categoriile, speakerii şi companiile care vor discuta despre conţinut digital la iCEE.fest 2018:

 

  1. Viziunea giganţilor globali

 

 

 

  • Andrew Weld Moore, Head of Digital Business for [email protected] Facebook- supervizează partea de management la nivel regional.

 

  1. Conţinut original pentru social media

 

 

  1. Branded content

 

 

 

  1. Producători de informaţii globali şi regionali

 

 

 

 

 

  1. Tehnologii de advertising pentru publisheri

 

 

 

 

 

*****

 

iCEE.fest- unul dintre cele mai importante festivaluri de online şi digital din regiune- se va desfăşura la Bucureşti, pe 14 şi 15 iunie.

 

Bilete disponibile şi informaţii complete despre speakerii şi companiile prezente la iCEE.fest 2018 găsiţi pe site-ul oficial.


Abonează-te pe

Citește și:

3 zodii cu ghinion in dragoste in aceasta vara!

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Horoscop saptamanal 14 – 20 mai 2018 Oana Hanganu. Ele sunt cele mai norocoase zodii! Vor avea parte de dragoste si bani

HOROSCOP VARA: Zodii pline de bani in vara lui 2018. Din IUNIE incepe fericirea

Horoscop zilnic luni, 10 mai 2021. O zodie trebuie să revină la dietă și sport!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine a fost Jacqueline Kennedy Onassis: cea mai iubită Primă Doamnă a Americii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri