Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră: „N-am terminat nici primul val”


Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră după ce au fost anunțate 777 de cazuri de infectări. Ce a transmis Ministrul Sănătății.


In articol:

După ce s-a aflat că în România au fost întegistrate în ultimele ore 777 de cazuri de infectări cu coronavirus, Ministrul Nelu Tătaru a făcut un anunț important.

Numărul testărilor a depășit 19.000 pe zi. 757 de persoane cu test pozitiv au fost externate la cerere, de când Curtea Constituțională a decis că internarea fără acord nu este legală.

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a atras astăzi, la Brașov, atenția că întreaga populație trebuie să se comporte în mod responsabil, pentru ca lupta cu această pandemie să poată fi câștigată.

Citeste si: Dr. Geza Molnar, despre cazurile de Covid-19: „Dacă introducem carantinări şi izolări...”

Ce spune ministrul Nelu Tătaru

 

„Asumarea trebuie să fie a tuturor, și a noastră, ca sistem medical, a tot ce înseamnă agent economic, a tot ce înseamnă populația civilă în gestionarea unei perioade prin care trecem, o perioadă de relaxări, o perioadă de concedii și o perioadă de vid legislativ.

Citeste si: Raed Arafat, anunț important despre pacienții bolnavi de Covid-19: „Asta este situația reală”

N-am terminat nici primul val, suntem în recrudescența primului val. Gândiţi-vă că am beneficiat de niște măsuri de relaxare, cu anumite norme de aplicare, pe care o parte din conaționalii noștri nu le mai respectă.

Nu este moment politic, este un moment medical care trebuie gestionat foarte bine, suntem într-un vid legislativ și aștept ca această lege să treacă de Parlament ca să putem reveni la acele pârghii de care sistemul medical are nevoie.”, a spus ministrul Sănătății.

foto: Hepta.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri