Raed Arafat, anunț important despre închiderea stațiunilor: „Nu mai avem...”


Raed Arafat, anunț important despre închiderea stațiunilor. Ce a transmis șeful DSU despre posibilitatea închiderii stațiunilor de la mare și de la munte.


In articol:

Secretarul de stat Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea închiderii stațiunilor de la mare și de la munte, după ce în ultimele zile au fost înregistrate sute de cazuri de infectați cu noul coronavirus.

Raed Arafat, șeful DSU, confirmă faptul că autoritățile române ar putea impune restricții noi, în funcție de cum pandemia de coronavirus va evolua, arată Antena 3. Există posibilitatea ca în anumite zone sau localități să se impună restricții noi.

Se închid stațiunile de la mare și de la munte?

Raed Arafat a fost întrebat dacă nu cumva vor fi închise stațiunile de la mare și de la munte. Șeful DSU a menționat faptul că acest lucru nu este posibil, însă unele restricții se vor aplica în anumite zone.

„Ar fi posibil ca autoritățile să spună „stop la mare” sau la munte, pentru a limita răspândirea comunitară a coronaviruslui?” a fost întrebat Raed Arafat.

Raed Arafat, anunț important despre închiderea stațiunilor
Raed Arafat, anunț important despre închiderea stațiunilor

Citeste si: Raluca Turcan, anunț de ultimă oră! În ce condiții vor studia elevii

„Știți care este treaba? Nu știu dacă mai e posibil să spuneți Stop la mare! acum. În primul rând, nici legislația nu permite acest lucru. Nu mai avem cum”, a declarat Raed Arafat referindu-se la măsurile din timpul stării de urgență, când deplasările între localități au fost limitate drastic la nivel național. „Singura chestie este să te duci înapoi să pui restricții. Restricții se pot pune. Poate nu național. Și trebuie, la un moment, să vedem cum evoluează și s-ar putea să ajungem să avem nevoie să aplicăm restricții zonale, locale, în anumite zone. Deci, este posibil”, a confirmat la Digi24 șeful DSU.

Citeste si: Nelu Tătaru, despre revenirea la starea de urgență: „Instituim acea stare de urgență...”

„Acum, să vin să mă pronunț pe această chestie, cu marea sau cu muntele sau cu altele, n-am să o fac. N-am decât un singur lucru să spun: atenție, pentru că dacă situația se agravează și unele zone, în care creșterea este mult mai mare decât în altele, este posibil ca anumite zone să ajungă să fie izolate”, a avertizat Raed Arafat.


Abonează-te pe

Citește și:

Manuela Hărăbor, declarații emoționante despre fiul bolnav de autism: "Ce faci atunci când..."

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

COVID-19 Spania: Se limitează reuniunile de Sărbători!

Horoscop chinezesc săptămânal 5 - 11 decembrie 2020. Nativii Șobolan, devastați de veștile pe care le primesc

Horoscop zilnic sâmbătă, 5 decembrie 2020! Nativii zodiei Pești fac achiziţia vieţii lor!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Transferul de grăsime proprie în buze, obraji sau cearcăne, o procedură modernă! Specialistul Kfetele.ro explică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri