„Neam Unit”, programul special oferit de Kanal D cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la Marea Unire. Un weekend de colectie, cu emisiuni si programe speciale


Astăzi, de 1 Decembrie: ”Neam Unit”, programul special oferit de Kanal D cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Marea Unire Un weekend de colecţie, cu emisiuni şi programe speciale

De Centenar, Kanal D le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale ale emisiunilor lor preferate, programe dedicate Marii Uniri, dar şi producţii cinematografice româneşti, menite să celebreze această zi de importanţă naţională.

Sâmbătă, de 1 Decembrie, în cadrul Ştirilor Kanal D, de la ora 12:00, telespectatorii vor urmări în direct, parada militară dedicată acestei zile istorice. Reporterii Kanal D se vor afla în mijlocul oamenilor pentru a transmite emoţia trăită chiar în mijlocul românilor.  De la ora 14:00, într-un program special, ”Neam Unit”, va fi difuzată parada militară dedicată Centenarului, în direct de la Alba Iulia, iar în platou se vor afla Virgil Ciulin, cel care prezintă exemplar istoria într-o maniera accesibilă tinerilor, şi Speranţa  Rădulescu, Antropolog şi Muzicolog, pentru a dezbate locul românilor în lume şi aspecte mai puţin ştiute publicului larg din istoria României. 

Continutul tuturor emisiunilor difuzate de 1 Decembrie va fi adaptat însemnătăţii uriaşe a acestei zile de sărbătoare pentru românii de pretutindeni. Telespectatorii vor putea urmrri, de 1 Decembrie,  „Chipurile României” (10:00), un episod emotionanţ din seria documentară despre România realizată de  Charlie Ottley,  „ROventura” (de la 13:00),  cea de-a doua Gală „Puterea Dragostei” (15:30), „Exatlon” (19:45), şi nu în ultimul rând, producţia „Momentul Adevarului” (23:30), film regizat de Andrei Bleier, o reconstituire a zilelor dramatice care au precedat şi consfinţit Marea Unire de la 1918, împletită cu o poveste de dragoste ce reflectă angoasele, dar şi frenezia acelei epoci.

Duminică, 2 decembrie, de la ora 13:00, va fi difuzat, în premieră, la Kanal D, documentarul biografic „Destine”, ce spune povestea de succes a unei tinere de etnie romă, care a reuşit exemplar în viaţă, în ciuda faptului că destinul nu părea să îi acorde vreo şansă. Producţia a fost premiată la premiile internaţionale LAIFFA – Los Angeles Independent Film Festival Award 2018  pentru Best First Time Filmaker.

Tot duminică, 2 decembrie, de la 17:15, Mihai Ghiţă vă invită la o ediţie specială a emisiunii ”Asta-i România!”. Unul dintre subiectele abordate în această ediţie de colecţie, parte a campaniei emisiunii, ”Fac România mare în Italia”, telespectatorii vor putea urmări un material cu un campion care a răzbit dincolo de graniţele ţării şi care se bucură de un real succes peste hotare, ducând numele ţării noastre pe cele mai înalte culmi.


Abonează-te pe

Citește și:

Psihoterapeutul celor care suferă din dragoste: "Voi, domnilor, nici măcar nu ştiţi să faceţi sex, dar credeţi că faceţi dragoste"

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

Florin Piersic, distrus de durere! "Dumnezeu să o odihnească"

Doliu în cinematografie! A murit un nume uriaş

Bebelusi, infectaţi cu stafilococ auriu la maternitatea Giuleşti. Mama unuia dintre copilaşi, declaraţii sfâşietoare: "Sunt aici copii la care stafilococul le-a ajuns la...

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 23 ianuarie 2021! O zodie are probleme în familie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri