„Ne spălau ca pe vite.” Andrei Aradits, despre drama care nu i-a dat pace toată viața

„Ne spălau ca pe vite.” Andrei Aradits, despre drama care nu i-a dat pace toată viața

După 17 ani de căsnicie cu mama copilului său, Andrei Aradits a trecut printr-un divorț care nu a fost deloc ușor. Toată lumea a rămas uimită la auzirea acestei vești, dar cu toate acestea, nu a fost singura mărturisire care i-a șocat pe cei de acasă.

Unul dintre cele mai dureroase momente din viața actorului este legat de copilărie, deoarece, la puțin timp după ce părinții lui au decis să meargă pe drumuri separate, el a fost trimis la un cămin de copii, care i-a provocat adevărate traume.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, o relație armonioasă? Cum se desfășoară legea atracției

Andrei Aradits, despre drama care nu i-a dat pace toată viața

Andrei Aradits era doar un copil, atunci când a ajuns la căminul de copii, iar condițiile de care a avut parte i-au provocat traume și suferințe cu care se confruntă și în ziua de azi.

În cadrul podcast-ului moderat de Jorge, el a mărturisit că nu mai are o relație cu mama copilului său și că în momentul acesta are 50 de ani, iar traumele din copilărie nu îi pot da pace.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Andrei Aradits, despre drama care nu i-a dat pace toată viața

Andrei Aradits, despre drama care nu i-a dat pace toată viața

[Sursa foto: Facebook]

Ce a spus actorul despre copilăria lui

Actorul a stat mai mult de un an la acel cămin și își aduce aminte cum la dușuri veneau și îi spălau ca pe vite, deoarece apa era întotdeauna fierbinte. Andrei nu are deloc amintiri frumoase, iar din păcate, se luptă cu traumele din copilărie și la vârsta de 50 de ani.

„Ai mei au divorțat atunci când eram foarte mic și cred că am stat o iarnă la un cămin săptămânal. Am de acolo unele dintre cele mai triste amintiri din copilăria mea. Am aproape 50 de ani, fac în curând o jumătate de secol. Cu toate acestea, mi-am dat seama că am un reflex imbecil la autoritate. O rebeliune din asta adolescentină. Primul meu gând e să mă opun.

Primul instinct e să zic nu. Ai mei au divorțat, eram mic, dar nu îmi amintesc să mă simt abandonat atunci. La căminul ăla am stat poate un an. (…) Ne puneau Miunel și Bălănel și toți copiii râdeau și eu stăteam acolo și plângeam și îmi era frig și urât. Și îmi aduc aminte la dușuri veneau și ne spălau, ne spălau ca pe vite și apa era întotdeauna prea fierbinte și spuneam că frigea și îmi spuneau, hai gata! (…) Cred că un an am stat, îmi aduc aminte cu furie.
(…) La căminul săptămânal, mama mă lăsa marți și mă lua vineri.”,
a declarat Andrei Aradits, în podcastul lui Jorge, „Vorba lui Jorge”.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

Andrei Aradits, despre drama care nu i-a dat pace toată viața

Andrei Aradits, despre drama care nu i-a dat pace toată viața

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Toate se întorc în viață.” Ramona Manole, declarații despre Viorica și Ioniță de la Clejani. Ce a declarat fiica artistului despre familia lorCitește și:

Cine este Emilia Popescu. “Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut actoria!”

Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits. „El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate”

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies