Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits. „El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate”

Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits

Andrei Aradits este un cunoscut actor de la noi din țară, dar nu multă lume știe cine este femeia alături de care are un copil.

Află din rândurile următoare cine este Andreea, fosta soție a cunoscutului actor Andrei Aradits și care este motivul din spatele divorțului celor doi.

Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits

Citește și: Cine este Monica Davidescu. „După 11 ani de relație, am spus „DA” amândoi!”

Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits

Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits

[Sursa foto: Facebook]

Andreea Vânătoru a fost căsătorită cu Andrei Aradits aproape două decenii, iar de curând cei doi și-au spus „adio”.

Fosta parteneră a cunosctului actor a absolvit cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, secția de teatrologie, dar adevărata sa pasiune este sportul.

Andreea are o condiție fizică de invidiat, iar în prezent lucrează ca instructor de yoga și ține diferite cursuri pentru pasionații de acest sport.

Pe site-ul său personal unde își promovează activitatea, Andreea susține că practică Ashtanga Yoga.

Practic yoga cu pasiune și dedicare din 2015. În 2016 am început primul Teacher Training de 200 ore (TTC 200h), fără intenție să predau. Îmi doream să aflu mai multe. Nu aveam idee cât de vast este acest domeniu și cât va dura să învăț, să înțeleg și să pun în practică.  Sunt profesor certificat de Yoga Alliance RYT 500 h pentru Ashtanga, Hatha, Vinyasa, Yin & Restorative Yoga. Predau clase de Ashtanga Yoga din pasiune. Practic Ashtanga yoga 2 ore pe zi, 6 zile pe săptămână.

În fiecare săptămână. Tot din pasiune .”, a scris Andreea pe site-ul său personal.

Citește și: Fiica Andreei Esca, în doliu! Alexia Eram a pierdut una dintre cele mai dragi persoane- wowbiz.ro

Citește și: ”Este ținut prizonier. E făcut cu moșmoande!” Oana Zăvoranu imploră vecinii pentru ajutor. Vedeta, convinsă că amanta lui Alex Ashraf face vrăji- radioimpuls.ro

În prezent, soția actorului este plecată pentru 6 luni în India pentru a practica yoga.

Andrei Aradits și fosta lui soție au un băiat

Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits

Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits

[Sursa foto: Facebook]

Relația dintre actor și fosta lui soție a început acum mai bine de 17 ani, iar cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. În prezent, se pare că relația lor s-a deteriorat, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Andrei și Andreea Aradits au împreună un băiat pe nume Eric.

Se pare că principalul motiv care stă la baza divorțului lor constă în nepotrivirea de caractere dintre cei doi, lucru față de care s-au confruntat și la începutul relației.

„Începuturile noastre au fost foarte nesigure, pentru că eram extrem de diferiți. El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate. În plus, terminasem și Caragiale, un liceu de fițe. Mergeam prin cluburi, iar Andrei era hipiot, cânta la chitară și se îndoia de gusturile mele muzicale. Din seara aceea, deși nu ne dădeam nicio șansă până a doua zi, ne-am trezit că trecuse o lună și eram tot împreună. Am plecat de la diferențe și am găsit multe lucruri în comun.”, a dezvăluit și Andreea în cadrul unui interviu.

Andrei Aradits, despre divorțul de fosta lui soție

Citește și: ”Am căutat validare.” Andrei Aradits și soția lui, Andreea, au depus actele de divorț după 17 ani de mariaj

Citește și: Alexia Eram este în doliu. S-a stins una dintre cele mai importante persoane din viața acesteia: „ Dumnezeu să te odihnească...”. - kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits

Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits

[Sursa foto: Facebook]

Îndrăgitul actor Andrei Aradits a vorbit pentru prima dată de divorțul de fosta lui soție în cadrul podcastului lui Jorge, unde a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat cu Andreea.

Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga (n.r. fosta soție, Andreea). Doar eu cu el suntem (n.r. cu Eric, fiul lor). Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: ok, nu-ți permiți treaba asta. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.”, a povestit Andrei Aradits în cadrul podcastului „ Vorba lui Jorge ”.

Tot el este cel care a spus că mama copilului său a plecat în India pentru șase luni, pentru a practica yoga.

„Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut.”, a mai precizat actorul în cadrul podcastului.Citește și:

Cine este Tavi Colen. „Sunt gata să redevin artist”

Cine este Șerban Pavlu. „Dacă la 30 de ani ești actor și trebuie să spui cum te cheamă, ai greșit.”

ego.ro Tendințe în machiaj pentru toamna 2023. Culori și trenduri care fac furori

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Prognoza meteo ANM pentru ziua de duminică, 1 octombrie 2023, în țară: Vremea se va răci ușor și va ploua în anumite zone ale țării

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Cookies