„Ne-am cunoscut altfel decât în fața camerei.” Xenia și Bogdan de la Casa Iubirii au o altfel de relație în afara emisiunii


Xenia și Bogdan de la Casa Iubirii s-au cunoscut mai bine în afara casei. Iată ce a declarat blondina despre întâlnirea pe care a avut-o cu bărbatul.


In articol:

Xenia a făcut o serie de dezvăluiri despre concurenții din emisiunea Casa Iubirii, dar și despre cuplurile care s-au format până în momentul actual. Blondina a mai spus emisiunea a fost un factor important care a dus la maturizarea ei.

Citește și: “Sentimentul de iubire încă există.” Oana Mizil varsă lacrimi amare după despărțirea de Marian Vanghelie

Xenia și Bogdan de la Casa Iubirii au o altfel de relație în afara emisiunii

Xenia a mărturisit că Bogdan, un fost concurent, a venit după ea la Cluj pentru a se cunoaște mai bine. Blondina consideră că nu este bărbatul potrivit pentru ea și nu își dorește o relație cu el în viitor.

"După ce am ieșit din emisiune, noi ne-am și întâlnit. A venit la Cluj. Am ieșit, am discutat, ne-am cunoscut mai bine, dar el stând la București, deocamdată mie îmi e bine la Cluj. Eu într-adevăr am declarat de foarte multe ori că m-aș muta la București pentru un bărbat, dacă ar fi să fie ceva serios. Momentan am niște planuri, vreau să lucrez în domeniul ales, o să am examen și vreau să mă focusez pe mine.

Nu aș vrea să fac schimbări bruște în viața mea. Nici nu știu dacă Bogdan este bărbatul potrivit pentru mine. Nu simt, nu cred că e. Am fost surprinsă plăcut de vizita lui la Cluj, ne-am cunoscut altfel decât în fața camerei, am fost deschiși. Nu a dormit la mine, și-a închiriat o cameră la hotel. Inițial am crezut că Bogdan este genul meu, când am început să ne cunoaștem în casă, dar, petrecând mai mult timp afară, nu știu, nu cred. Bine, nici nu am apucat să ne cunoaștem prea bine. În două zile am petrecut câteva ore. Nu au fost niște ieșiri, date-uri romantice, am ieșit să ne cunoaștem, să vedem dacă suntem mai diferiți în afara casei și camerelor, nimic altceva.", a declarat Xenia.

 Xenia și Bogdan de la Casa Iubirii au o altfel de relație în afara emisiunii

Xenia și Bogdan de la Casa Iubirii au o altfel de relație în afara emisiunii

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Imagini de poveste!” Bianca Comănici, motivul pentru care a călătorit la Paris! Fanii au ținut să o felicite

Xenia, despre relația cu Radu

Ea a discutat și despre relația pe care a avut-o cu Radu, precizând că nu regretă că a fost cu el și consideră că tot ceea ce s-a întâmplat a fost cu un scop.

„Nu regret relația cu Radu, cumva toate se întâmplă cu un scop. Poate l-am învățat ceva bun. Oricum și el m-a ajutat mult în emisiune, am avut niște perioade destul de grele, nu mă acomodam absolut deloc. Când mă trezeam, mergeam cu gândul că mă văd cu el. În primele trei săptămâni, asta m-a ținut acolo. Am avut sentimente pentru el, mi-a fost drag, dar nu ca și iubit, ca și prieten mai mult", a mărturisit Xenia, la Culisele Iubirii.

 Xenia și Bogdan de la Casa Iubirii au o altfel de relație în afara emisiunii

Xenia și Bogdan de la Casa Iubirii au o altfel de relație în afara emisiunii

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andrei Ciobanu. „E cel mai frumos sentiment când văd pe cineva să râdă la ceva ce am spus eu!”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sibienii au primit-o cu bratele deschise pe Andreea Mantea, amfitrioana reality show-ului "Casa iubirii”! “Am avut o discutie cu Mos Craciun…”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

“Sentimentul de iubire încă există.” Oana Mizil varsă lacrimi amare după despărțirea de Marian Vanghelie

Cine este Andrei Ciobanu. „E cel mai frumos sentiment când văd pe cineva să râdă la ceva ce am spus eu!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Anunț despre pensii pentru cinci milioane de români. Ce a declarat Marius Budăi, ministrul Muncii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri