Nadia De Luca, costumaţie senzaţională de Halloween! Uite cum s-a îmbrăcat vedeta pentru o super petrecere!


Nadia De Luca, costumaţie senzaţională de Halloween! Uite cum s-a îmbrăcat vedeta pentru o super petrecere!


In articol:

Halloween-ul este sărbătorit în zeci de ţări, inclusiv în România, care l-a "împrumutat" de ani buni. Iar în prezent, în noaptea când se rupe vălul dintre lumea noastră şi cea de dincolo, pretutindeni pe plaiurile mioritice, dar mai ales în Bucureşti, te simţi ca într-o poveste cu vrăjitoare, fantome, demoni şi zombie.

Capitala abundă în evenimente care mai de care mai interesante, bucureştenii demonstrând o abilitate incredibilă de a-şi alege cele mai şocante costumaţii.

Ei bine, puţini reuşesc însă să o egaleze pe cunoscuta femeie de afaceri Nadia De Luca. Exact cum face în toate aspectele vieţii ei, protagonista noastră se pregăteşte temeinic, cu o atenţie deosebită la detalii, şi pentru petreceri.

Rezultatul nu mai are nevoie de niciun comentariu...Vă invităm să priviţi pozele cu frumoasa vedetă deghizată pentru Halloween. Ce notă îi daţi?

Nadia De Luca, ponturi să ai o viaţă armonioasă şi echilibru mental

" Starea noastră emoțională este influențată de foarte mulți factori din mediul intern și extern.

Foarte multe persoane s-au lovit de afecțiuni ale secolului nostru, una dintre acestea fiind depresia.

Din păcate aceasta se poate instala fără să ne dăm seama, din acest motiv trebuie ca înainte de toate să avem grija de interiorul nostru ca mai apoi să construim un echilibru cu partea exterioară.

Tonusul nostru psihic și emoțional îl influenţează în mod direct pe cel exterior, de aceea cred că de aici este cazul să începem.

Terapiile cu consilieri de dezvoltare personală, psihologi acolo unde este cazul, ne ajută să regăsim în noi resursele pentru o balanța interioară.

Yoga este o altă metodă care ne apropie de starea noastră metafizică și ne ajută către autocunoaștere și la dezvoltarea unei conexiuni și cu mediul înconjurator.

De datoria noastră este să ne înconjurăm de elemente cât mai atractive care să stimuleze starea de bine.

Activitățile care implică apropierea de natură în compania animalului nostru de companie, alături de prieteni sau familie pot părea banale, însă de cele mai multe ori satisfac foarte mult nevoile noastre primare.

Mediul nostru natural este foarte important, o doza mare de soare ne poate încărca bateriile fără să avem nevoie de foarte mult exercițiu de imaginație.

Energia pozitivă, optimismul și starea de bună dispoziție sunt molipsitoare așa că nu vă abțineți să le transmiteți și celor din jur.

Râsul este o terapie de urmat, așa că ori de câte ori există posibilitatea de a-l stimula, nu ezitați, râsul nu îngrașă! Din contră!", a declarat vedeta.


Abonează-te pe

Citește și:

Nadia De Luca, vacanţă de vis în Grecia! Acestea sunt imaginile superbe care o fac să uite de vremea mohorâtă!

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Nadia De Luca, îndrumar pentru o siluetă de vis! Ponturi esenţiale pentru un corp frumos şi sănătos! (Partea a doua) Vezi cât de importantă este starea psihică!

Nadia De Luca a slăbit 30 de kilograme şi a scris un îndrumar pentru o siluetă de vis! Ponturi esenţiale pentru un corp frumos şi sănătos! Partea 1!

Nadia De Luca, hairstylistul vedetelor, apariţie răvăşitoare într-o rochie semnată Ana Radu. Vezi ce tratament minune de regenerare a părului ne-a recomandat. FOTO EXCLUSIV!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe grâul pentru COLIVĂ

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri