Nadia De Luca, vacanţă de vis în Grecia! Acestea sunt imaginile superbe care o fac să uite de vremea mohorâtă!


Nadia De Luca, vacanţă de vis în Grecia! Acestea sunt imaginile superbe care o fac să uite de vremea mohorâtă!


In articol:

Frumoasa Nadia De Luca este mereu cu gândul la afaceri, chiar şi în vacanţă, dacă vă vine să credeţi. În urmă cu câteva săptămâni s-a întors dintr-o escapadă superbă, de o lună, în Grecia, destinaţie unde nu a stat mult pe gânduri și s-a apucat să își extindă business-urile.

Vedeta a îmbinat plăcutul cu utilul și înainte de a începe oficial perioada de plajă, cocktail-uri şi plimbări, a vizitat o regiune din tărâmul elen, unde alături de parteneri localnici intenționează să dezvolte mai multe proprietăți imobiliare.

Nadia de Luca, vacanţă de vis în Grecia! Protagonista noastră și-a refăcut forțele și s-a lăsat inspirată de peisajele de vis 

Vilele sunt amplasate chiar la câțiva metri de mare și sunt accesibile românilor care doresc să dețină o casă de vacanţă pe litoralul grecesc.
După o perioadă traumatizantă a vieţii, pe care a depăşit-o alături de logodnicul ei, protagonista noastră și-a refăcut forțele și s-a lăsat inspirată de peisajele de vis din Grecia.

Acum vedeta are un refugiu când vrea să se deconecteze de la vremea din ce în ce mai neprietenoasă. Ca să se relaxeze seara, înainte de culcare, se uită din când în când pe imaginile superbe realizate în vacanţă şi parcă se transpune imediat în locurile de basm pe care le-a vizitat.Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri