„N-am mai apucat să mă îmbrac, ea era deja în fața scări și se văita că o doare.” Mărturiile șocante ale lui Ștefan Stan, despre suferinţele mamei sale

„N-am mai apucat să mă îmbrac, ea era deja în fața scări și se văita că o doare.” Mărturiile șocante ale lui Ștefan Stan, despre suferinţele mamei sale
„N-am mai apucat să mă îmbrac, ea era deja în fața scări și se văita că o doare.” Mărturiile șocante ale lui Ștefan Stan, despre suferinţele mamei sale

Chiar dacă are o carieră de succes, Ștefan Stan a declarat că a trait o copilărie traumatizantă. În cadrul emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, cântărețul a povestit prin ce momente de coșmar a trait alături de mama lui, din cauza tatălui său.

Ștefan a povestit că anumite momente șocante din acea perioadă, i-au rămas vii în minte și in prezent. Artistul a izbucnit în lacrimi după ce și-a amintit de acea perioadă cumplită din viața lui.

„Nu știe nimeni lucrul ăsta.” Ștefan Stan a avut o copilărie traumatizantă

stefan stan in oglindă

Citeste si: Ștefan Stan, decizie radicală împreună cu familia sa: „Urmează o perioadă destul de dificilă în viața noastră”

Când era copil, cântărețul nu a avut parte de o viață liniștită și fără griji. Din cauza tatălui său, a trăit într-o trauma continuă. Bărbatul își agresa atât soția, cât și copilul. De asemenea, artistul își amintește că tatăl lui mânca doar alături de frații vitregi ai lui Ștefan, iar el era trimis în sufragerie.

„Vorbim de bătăi, vorbim de dat afară din casă, vorbim de dormit prin poduri.

Tatăl meu a spart-o cu bătaia. Și pe ea, și pe mine. Nu știe nimeni lucrul ăsta. Nu am spus niciodată asta.”, a mărturisit artistul.

Cântărețul ține foarte mult la mama lui, despre care spune că a avut o viață extrem de grea. Își admiră mama nespus, pentru că știe prin ce greutăți a trecut și ce eforturi a fost nevoită să facă: „ Mama mea a fost o femeie extrem de demnă.

A ținut foarte mult la demnitatea ei. Nu s-a prostituat. Nu a furat de la nimeni nimic. Muncește de la 17 ani cu carte de muncă”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Pentru mine… familia mea a murit. Eu nu mai am familie”, a mărturisit Ștefan Stan

stefan stan mama
Ștefan Stan [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ștefan Stan, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre soția sa: „Parcă a fost un coșmar”

Artistul povestește că mama lui i-a fost singura familie. Femeia a murit de cancer, iar de când aceasta s-a stins, Ștefan consideră că nu mai are familie. Mama lui era totul pentru el iar aprecierea lui pentru ea este dincolo de cuvinte. Cântărețul spune că nu a văzut-o niciodată plângând, nici măcar în ziua în care s-a stins din viață.

„Mama avea 20 de metastaze la cap. Mama mea a murit de cancer. S-a tras cu mitraliera în capul ei. Nu se mai putea face nimic.(...) Au fost niște evenimente care au declanșat lucrul ăsta. Au alimentat stresul, nervii și multe, multe altele. Am încercat să o salvez. Am încercat, Dumnezeu îmi e martor...”,  a povestit în lacrimi  Ștefan Stan.

Ștefan Stan a încercat să-și împace părinții, după întoarcerea din America 

Mărturiile șocante ale lui Ștefan Stan, despre suferinţele mamei sale[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Mama artistului a îndurat multe lucruri urâte din partea soțului ei. Ştefan Stan a fost cel care a încercat să medieze conflictele dintre cei doi.

„Când am venit din America am încercat să-i împac. Aveam 30 de ani, cred. Să stea la bătrânețe împreună, să se uite la televizor, să treacă timpul. Mă gândeam că, poate, s-a schimbat. La vremea aia stătea cu fratele meu. Și mama a zis: <<Vreau să-l aud pe el zicând asta>>.

S-a dus mama la el, eu eram fericit că am rămas singur în casă. Și m-a sunat mama la 1 noaptea, să vin urgent să o iau. N-am mai apucat să mă îmbrac, ea era deja în fața scări și se văita că o doare. Știa că dacă nu mă bagă în casă se întâmplă rău. Am ani de box în spate, sunt foarte recalcitrant și nu mă dau în spate de la nimic. A închis ușa și mi-a zis: Iar m-a bătut, nu mai vreau să aud de el, vreau să-mi trăiesc bătrânețile singură.

Mi-a povestit că s-a dus la frigider la 11 noaptea și a vrut să-și facă un sandviș și a venit Tatăl meu și a zis: Ce faci, ai venit să furi mâncarea. A luat-o la niște castane și i-a dat un picior în piept”, a mai spus el la „În oglindă”. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ștefan Stan, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre soția sa: „Parcă a fost un coșmar”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Soția lui Ștefan Stan, luată cu salvarea de acasă la două săptămâni după ce a născut! Ce spune artistul : „Soția mea nu e bine...”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies