Mugur Mihaescu, vizita emotionanta in satul copilariei sale – Sadova


Amintirile l-au coplesit pe celebrul umorist, acesta nu si-a putut stapani lacrimile la vederea scolii in care au fost dascali bunicii si parintii lui.

 

Mugur Mihaescu s-a intors recent in Sadova, comuna in care a vazut lumina zilei si in care a trait primii sase ani din viata. Fiecare coltisor din Sadova poarta amprenta copilariei sale.
„Toata ziua mergeam la padure, sau pana la Jiu, mergeam pe jos, descult, la pescuit sau la scaldat. Cum sa nu-ti fie dor? Sa stai asa, descult in iarba sau in apa rece si limpede...”,
povesteste umoristul.
Emotiile l-au coplesit pe acesta cand a ajuns in fata scolii din comuna. Mugur Mihaescu se trage dintr-o familie de dascali; atat bunicii, cat si parintii au initiat in tainele cunoasterii numeroase generatii de elevi. Drept recunostiinta, strada scolii din Sadova poarta numele mamei lui Mugur Mihaescu.
„Mama si-a castigat nemurirea... a scolit toata lumea de aici.
A fost dascalul ala adevarat, care a facut oameni, a modelat lutul. E normal sa fiu emotionat, sa am lacrimi in ochi”, a adaugat acesta.
Umoristul spune ca niciodata accentul tipic oltenesc nu s-a lipit de el, in ciuda faptului ca Leana, personajul pe care il interpreteaza, vorbeste olteneste in permanenta. „Nu am avut niciodata accent oltenesc pentru ca mama era profesoara de romana. Stateam cu limba mai mult umflata, imi luam patru-cinci palme pe zi!”, a povestit acesta.
Satul Leanei si al lui Costel, personajele atat de indragite de publicul romanesc, a fost inspirat din viata comunei in care Mugur Mihaescu si-a trait primii ani din viata. Decorurile serialului de comedie „Leana s-a intors!” reconstituie in detaliu un colt din Sadova.
In fiecare sambata, de la ora 21:30, puteti urmari noul sezon Vacanta Mare – „Leana s-a intors”, la Kanal D!

Mugur Mihaescu s-a intors recent in Sadova, comuna in care a vazut lumina zilei si in care a trait

primii sase ani din viata. Fiecare coltisor din Sadova poarta amprenta copilariei sale. „Toata ziua mergeam la padure, sau pana la Jiu, mergeam pe jos, descult, la pescuit sau la scaldat. Cum sa nu-ti fie dor? Sa stai asa, descult in iarba sau in apa rece si limpede...”, povesteste umoristul. 

Emotiile l-au coplesit pe acesta cand a ajuns in fata scolii din comuna. Mugur Mihaescu se trage dintr-o familie de dascali; atat bunicii, cat si parintii au initiat in tainele cunoasterii numeroase generatii de elevi.
Drept recunostiinta, strada scolii din Sadova poarta numele mamei lui Mugur Mihaescu.„Mama si-a castigat nemurirea... a scolit toata lumea de aici. A fost dascalul ala adevarat, care a facut oameni, a modelat lutul. E normal sa fiu emotionat, sa am lacrimi in ochi”, a adaugat acesta.Umoristul spune ca niciodata accentul tipic oltenesc nu s-a lipit de el, in ciuda faptului ca Leana, personajul pe care il interpreteaza, vorbeste olteneste in permanenta. „Nu am avut niciodata accent oltenesc pentru ca mama era profesoara de romana. Stateam cu limba mai mult umflata, imi luam patru-cinci palme pe zi!”, a povestit acesta.Satul Leanei si al lui Costel, personajele atat de indragite de publicul romanesc, a fost inspirat din viata comunei in care Mugur Mihaescu si-a trait primii ani din viata. Decorurile serialului de comedie „Leana s-a intors!” reconstituie in detaliu un colt din Sadova.

In fiecare sambata, de la ora 21:30, puteti urmari noul sezon Vacanta Mare – „Leana s-a intors”, la Kanal D!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ana Porgras de la Survivor România, dată de gol de sora ei, Georgiana: "O noapte cu Zanni!”

Nelu Ploieșteanu, BATJOCORIT pe patul de moarte! Se va lăsa cu demisii

Jennifer Aniston, mamă pentru prima dată la 52 de ani! A oferit deja vestea prietenilor apropiați

Cum să scapi de căderea părului? Prepară tratamentul în bucătăria ta!

Trei măști faciale minune pe bază de ou pentru fiecare tip de ten!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maria de la Puterea Dragostei a plâns în hohote din cauza afirmațiilor lui Cristian Marinescu: "A fost relație cu beneficii!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri