Mugur Mihaescu, milos cu pestii: „De ce sa-i omor? Le fac o fotografie, asta e trofeul!”


Cand nu filmeaza pentru noul sezon Vacanta Mare – „Leana s-a intors” si nu se ocupa de afaceri, Mugur Mihaescu pleaca adesea in Delta, locul unde pescarul din el se poate manifesta in voie.

 

Pestii care inhata carligul lansat de Mugur Mihaescu sunt insa norocosi, vedeta Kanal D garanteaza ca vietatile subacvatice nu ajung niciodata in tigaie, ci inapoi in mediul lor, nevatamate.
„Pescuitul e o pasiune mai veche de-a mea, merg de mai bine de 20 de ani in Delta. Nu pescuiesc ca sa consum, le dau drumul pestilor dupa ce ii prind. De ce sa-i omor? Fac fotografia, asta e trofeul! Participam si la competitii de pescuit sportiv, dar nu mai am ce sa demonstrez acum. Mi-a trecut”, spune umoristul.
Pasiunea pentru pescuit a atras dupa sine si nevoia de a avea la indemana ambarcatiunile potrivite, pentru a ajunge in locurile unde capturile sa fie pe masura asteptarilor.
„Nu puteam sa "iert" barcile, dar sunt foarte pragmatic cand vine vorba de ele. Prefer barcile mici, fasnete, care se deplaseaza rapid, cu care poti sa intri in toate vagaunile”, povesteste vedeta.
In prezent, Mugur Mihaescu filmeaza alaturi de restul echipei Vacanta Mare pentru noul sezon, „Leana s-a intors!”, ce va debuta pe 29 august si se va difuza in fiecare sambata, de la ora 21:30, la Kanal D.

Pestii care inhata carligul lansat de Mugur Mihaescu sunt insa norocosi, vedeta Kanal D garanteaza ca vietatile subacvatice nu ajung niciodata in tigaie, ci inapoi in mediul lor, nevatamate.   „Pescuitul e o pasiune mai veche de-a mea, merg de mai bine de 20 de ani in Delta. Nu pescuiesc ca sa consum, le dau drumul pestilor dupa ce ii prind. De ce sa-i omor? Fac fotografia, asta e trofeul! Participam si la competitii de pescuit sportiv, dar nu mai am ce sa demonstrez acum. Mi-a trecut”, spune umoristul.Pasiunea pentru pescuit a atras dupa sine si nevoia de a avea la indemana ambarcatiunile potrivite, pentru a ajunge in locurile unde capturile sa fie pe masura asteptarilor. 

Nu puteam sa "iert" barcile, dar sunt foarte pragmatic cand vine vorba de ele. Prefer barcile mici, fasnete, care se deplaseaza rapid, cu care poti sa intri in toate vagaunile”, povesteste vedeta.

In prezent, Mugur Mihaescu filmeaza alaturi de restul echipei Vacanta Mare pentru noul sezon, „Leana s-a intors!”, ce va debuta pe 29 august si se va difuza in fiecare sambata, de la ora 21:30, la Kanal D.

 


Citește și:

Beatrice Olaru de la Exatlon este însărcinată pentru prima dată

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Nelu Tătaru despre vaccinul anti COVID-19: „Avem o primă tranșă..."

Alexandru Rafila vorbește despre carantina generală: "Noi avem o situație ceva mai bună"

Ce trebuie să faci dacă ești înșelată. Cum depășești momentul

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de vineri, 30 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri