Mugur Mihaescu -  amintiri din Sadova: ”Nu doar ca am inteles-o pe Leana, am trait-o in copilarie!”

Mugur Mihaescu -  amintiri din Sadova: ”Nu doar ca am inteles-o pe Leana, am trait-o in copilarie!”
Mugur Mihaescu -  amintiri din Sadova: ”Nu doar ca am inteles-o pe Leana, am trait-o in copilarie!”

Se poate spune ca trupa „Vacanta Mare” a pus Sadova pe harta. Satul Leanei si al lui Costel, personajele atat de indragite de publicul romanesc, a fost inspirat din viata comunei in care Mugur Mihaescu si-a trait primii ani din viata.

”M-am nascut in Sadova (n.r. – judetul Dolj) si am trait acolo primii sase ani de viata. De cand a murit bunica mea, nu am mai trecut pe acolo. Tin minte ca aveam in sat gradina zoologica cu ponei, girafa si ursi. Mai erau acolo un teatru de vara si un stadion. Era o comunitate tanara care se dezvolta frumos, acum Sadova a imbatranit... Forta de munca a migrat si au ramas doar cei care duc o viata de subzistenta sau cei care au afaceri agricole sau micro-ferme”, povesteste Mugur Mihaescu.
 
 
Umoristul de la Vacanta Mare isi aminteste ca era un copil destul de nastrusnic si ca bataia, chiar daca era „rupta din rai”, nu dadea rezultate in cazul lui.
 
 
”Ca orice baiat de varsta mea, faceam si rele si imi luam papara domneasca. Si eu m-as fi daca as fi fost in locul parintilor mei.
Mi-a placut insa si sa invat, iar parintii mei m-au influentat foarte mult in sensul asta, profesori fiind (n.r. – mama, profesor de limba romana, tatal- profesor de biologie). Neavand pe vremea aceea de unde sa-ti iei informatia, citeam foarte mult. Daca ma nasteam pe vremea asta, probabil ca as fi stat foarte mult pe Facebook si pe Google”, completeaza actorul.
 
 
Mugur Mihaescu spune, de asemenea, ca personajul Leana s-a nascut tot din amintirile din Sadova.
„Nu doar ca am inteles-o pe, am trait-o in copilarie! Nu le dau numele acelor femei, ca poate mai sunt in viata. De multe ori, femeia de la tara, construita utopic, idilic, este alta decat cea din realitate...Evident ca tu, ca umorist, ingrosi anumite tuse, dar nu o faci din rautate”, declara acesta.
 
 
Pe Mugur Mihaescu il veti putea urmari incepand din 29 august, in fiecare sambata, de la ora 21:30, in noul sezon Vacanta Mare – „Leana s-a intors”, la Kanal D!
 
 

”M-am nascut in Sadova (n.r. – judetul Dolj) si am trait acolo primii sase ani de viata. De cand a murit bunica mea, nu am mai trecut pe acolo. Tin minte ca aveam in sat gradina zoologica cu ponei, girafa si ursi. Mai erau acolo un teatru de vara si un stadion. Era o comunitate tanara care se dezvolta frumos, acum Sadova a imbatranit... Forta de munca a migrat si au ramas doar cei care duc o viata de subzistenta sau cei care au afaceri agricole sau micro-ferme”, povesteste Mugur Mihaescu. Umoristul de la Vacanta Mare isi aminteste ca era un copil destul de nastrusnic si ca bataia, chiar daca era „rupta din rai”, nu dadea rezultate in cazul lui.  

”Ca orice baiat de varsta mea, faceam si rele si imi luam papara domneasca. Si eu m-as fi daca as fi fost in locul parintilor mei. Mi-a placut insa si sa invat, iar parintii mei m-au influentat foarte mult in sensul asta, profesori fiind (n.r.
– mama, profesor de limba romana, tatal- profesor de biologie). Neavand pe vremea aceea de unde sa-ti iei informatia, citeam foarte mult. Daca ma nasteam pe vremea asta, probabil ca as fi stat foarte mult pe Facebook si pe Google”, completeaza actorul. 

Mugur Mihaescu spune, de asemenea, ca personajul Leana s-a nascut tot din amintirile din Sadova. „Nu doar ca am inteles-o pe, am trait-o in copilarie! Nu le dau numele acelor femei, ca poate mai sunt in viata.
De multe ori, femeia de la tara, construita utopic, idilic, este alta decat cea din realitate...Evident ca tu, ca umorist, ingrosi anumite tuse, dar nu o faci din rautate”, declara acesta.

Pe Mugur Mihaescu il veti putea urmari incepand din 29 august, in fiecare sambata, de la ora 21:30, in noul sezon Vacanta Mare – „Leana s-a intors”, la Kanal D! 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

 

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.roCitește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Pembe descoperă secretul soțului său

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies