Motivul pentru care Sorin Bontea nu a venit la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Absența chef-ului a ridicat multe semne de întrebare

Motivul pentru care Sorin Bontea nu a venit la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Absența chef-ului a ridicat multe semne de întrebare

Gina Pistol și Smiley au trăit nunta visurilor lor și au petrecut până în zori alături de cei dragi. La acest eveniment fericit, au fost prezenți și nume importante din lumea mondenă.

Cu siguranță nu au lipsit nici chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, colegii de platou ai Ginei.

Citește și: Cum se păstrează, de fapt, roșiile, pentru a rezista cât mai mult timp cu putință

Chef Bontea nu a participat la nuntă

Cu toate acestea, chef Sorin Bontea nu a fost prezent la eveniment, în ciuda așteptărilor tuturor. Chiar dacă cei patru sunt colegi de mulți ani în cadrul emisiunii culinare și au trăit împreună fiecare moment, atât bun, cât și mai puțin bun, absența sa a fost remarcată.

În plus, chef Sorin Bontea nu a postat niciun mesaj public pe paginile sale de socializare pentru a-i felicita pe cei doi miri, ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor acestora.

Nimeni nu se aștepta ca celebrul trio din cadrul show-ului culinar să nu fie complet într-o zi atât de importantă, cu atât mai mult că Gina Pistol era protagonista. Momentan, nu se cunoaște motivul pentru absența chef-ului Sorin Bontea de la nunta bunei sale prietene, Gina Pistol.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Motivul pentru care Sorin Bontea nu a venit la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley.

Motivul pentru care Sorin Bontea nu a venit la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley.

[Sursa foto: Instagram]

Scărlătescu și Dumitrescu s-au distrat pe cinste la nunta Ginei

Cu toate că bunul lor prieten a fost absent, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au distrat pe cinste la marele eveniment. Cei doi au fost însoțiți de partenerele lor și au arătat impecabil împreună.

Ei au împărtășit în mediul online momente importante de la nunta celor doi, iar Cătălin Scărlătescu a vrut să facă o ironie la adresa colegului său.

„O nuntă superbă, dar noua freză a lui Chef Florin Dumitrescu...spectaculoasă”, a scris juratul pe Instagram.

Totuși, fanii nu au întârziat să reacționeze și s-au întrebat cu toții de ce Sorin Bontea nu participă la nunta alături de ei.

„Chef Bontea??”, „Și Chef Sorin Bontea nu a fost?”, „Lipsesc chef Sorin Bontea și soția lui din poză”, „Unde e Bontea?”, au fost doar câteva dintre comentariile admiratorilor care au fost șocați de absența celebrului chef.

Motivul pentru care Sorin Bontea nu a venit la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley.

Motivul pentru care Sorin Bontea nu a venit la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cătălin Scărlătescu a devenit bărbat serios de când este într-o relație cu Doina Teodoru. Ce părere are chef Cătălin despre căsătorie și copii: “Nu merge așa…”Citește și:

„Nu te mai invit, Cătăline. Te scot de pe listă!” Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru nuntă. Au făcut deja lista invitaților!

Cea mai bună rețetă de gogoși pufoase umplute cu cremă de vanilie sau dulceață

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies