„Nu te mai invit, Cătăline. Te scot de pe listă!” Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru nuntă. Au făcut deja lista invitaților!

„Nu te mai invit, Cătăline. Te scot de pe listă!” Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru nuntă. Au făcut deja lista invitaților!
„Nu te mai invit, Cătăline. Te scot de pe listă!” Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru nuntă. Au făcut deja lista invitaților!

Gina Pistol l-a scos de pe lista invitaților la nuntă pe Cătălin Scărlătescu! Când are loc fericitul eveniment?

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au o mulțime de fani, care le urmăresc activitatea în mediul online, acolo unde postează imagini din viața lor de familie.

Deși sunt împreună de câțiva ani buni și au și un copil, cei doi nu au anunțat încă o dată când va avea loc căsătoria.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Gina Pistol a lăsat însă de înțeles că evenimentul este destul de aproape printr-un comentariu la adresa colegului său, chef Cătălin Scărlătescu.

De ce l-a scos Gina Pistol pe Cătălin Scărlătescu de pe lista invitaților la nuntă?

Citește și: „Ceva program camera ascunsă” Ramona Olaru, declarații despre posibila infidelitate a lui Cătălin Cazacu

Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru nuntă
Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru nuntă[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unei ediții a emisiunii culinare, Alexandra Oana, o cunoscută dansatoare din showbizul românesc, a venit să își testeze calitățile culinare.

Prezența ei în platou a generat o serie de discuții, mai ales când Alexandra a anunțat că predă cursuri prin intermediul cărora învață cuplurile cum să danseze „dansul mirilor”.

Alexandra Oana: „ Predau dansul mirilor .” 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Sorin Bontea: „ Ți-am găsit un elev, pe Cătălin .”

Cătălin Scărlătescu: „ Nu m-a cerut nimeni !”

Florin Dumitrescu: „ Tu trebuie să ceri, nu ea pe tine. Dar e așa de complicat dansul mirilor? Eu m-am învârtit în cerc.

Alexandra Oana: „ Sunt anumite scheme de dans care sunt mai excepționale că, de fapt, alea atrag spectatorii .”

Sorin Bontea: „ Adevărul e că dacă vrea să pună lumea mai mult în plic, trebuie să danseze bine .”

Cătălin Scărlătescu: „ Nu mai dau bani la nuntă !”

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Gina Pistol: „ Atunci nu te mai invit, Cătăline. Te scot de pe listă !”

Gina Pistol, dezvăluiri despre nunta cu Smiley

Citește și: „Mă văd și acum în postura de a face această alegere și acum”. Anamaria Prodan, pregătită să se căsătorească cu noul iubit

Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru nuntă
Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru nuntă[Sursa foto: Instagram]

Mai în glumă, mai în serios, probabil că Gina Pistol și Smiley au alcătuit deja o listă cu invitații pentru fericitul eveniment.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea TV a spus că există discuții între ea și iubitul său referitoare la nuntă, dar momentan, programul încărcat al celor doi nu le permite să organizeze acest eveniment.

  Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când, că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea.

”,   a spus Gina Pistol.



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

„Nu ai dicție, lasă-te, nu e pentru tine.” Fanii au criticat-o dur pe Gina Pistol, la puțin timp după ce vedeta a anunțat că nu va mai apărea pe micile ecrane

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies