Motivul pentru care Mircea Solcanu se simte ca și cum nu mai este în viață! „Atunci am constatat eu decesul. Toți oamenii s-au tulburat.”

Motivul pentru care Mircea Solcanu se simte ca și cum nu mai este în viață! „Atunci am constatat eu decesul. Toți oamenii s-au tulburat.”
Motivul pentru care Mircea Solcanu se simte ca și cum nu mai este în viață! „Atunci am constatat eu decesul. Toți oamenii s-au tulburat.”

Mircea Solcanu a vorbit despre motivele pentru care se consideră o persoană care nu mai există.

Mircea Solcanu, fostul prezentator TV, a ieșit din lumina reflectoarelor în urmă cu 10 ani, atunci când s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, după ce a fost operat pentru o tumoare aflată pe creier. Invitat în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, acesta a mărturisit că ar fi nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, la care acesta nu și-ar mai dori să apeleze și să își mai deschidă o nouă rană. 

“Oamenii mi-au spus din start, au fost cinstiți. Așa ar trebui, teoretic, să mă duc să mă operez din nou. Nu aș mai vrea să mai deschid iarăși capul. Cu un flex să-ți taie capul.”, a spus Mircea Solcanu.

Motivul pentru care Mircea Solcanu spune că a murit în urmă cu doi ani

Citește și: Mircea Solcanu, confesiuni dureroase despre momentele în care tatăl său făcea scandal! „Știam după cum se clatină dacă va fi o seară bună sau va fi nasoală.”

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Mircea Solcanu, apariţie incredibilă la un eveniment monden! Dezvăluiri cutremurătoare! "Nu mai am niciun prieten"

Tot în cadrul podcastului la care a fost invitat, acesta a vorbit despre perioada grea de după operație, atunci când a fost nevoit să trăiască din pensia mamei sale,  apoi să se întrețină din indemnizația de handicap.

Făcând o retrospectivă a tuturor lucrurilor din trecutul lui, acesta a spus cu zâmbetul pe buze că Mircea cel vechi a murit, deoarece prea multe lucruri din viață s-au terminat cu un NU la sfârșit. Toți oamenii au fost tulburați când au auzit asta, însă el spune că este împăcat cu ideea. Fostul om de televiziune și-a pierdut și mama în urmă cu doi ani, bolnavă tot de cancer, iar cei doi au trecut prin multe obstacole împreună. 
“De curând chiar m-a întrebat cineva ce fac și i-am spus că am murit, eu am murit, cel puțin așa mă simt, am murit. Mircea cel vechi a murit, nu mai este. Cu subiect și predicat și cu acte în regulă, am murit la 10 ani după operație, atunci am constatat eu decesul, pentru că te uiți așa prin viață și vezi “nu, nu, nu”, înseamnă că am murit.
Toți oamenii s-au tulburat în jurul meu când au auzit asta, dar le-am spus că sunt OK că am murit, nu vă impacientați.”,
a mai spus fostul prezentator TV.

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mircea Solcanu, despre momentul în care și-a pierdut mama, răpusă de o boală cumplită. “Nu mă mai înțelegeam cu ea la un moment dat.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies