Mircea Solcanu, despre momentul în care și-a pierdut mama, răpusă de o boală cumplită. “Nu mă mai înțelegeam cu ea la un moment dat.”

Mircea Solcanu, despre momentul în care și-a pierdut mama, răpusă de o boală cumplită. “Nu mă mai înțelegeam cu ea la un moment dat.”
Mircea Solcanu, despre momentul în care și-a pierdut mama, răpusă de o boală cumplită. “Nu mă mai înțelegeam cu ea la un moment dat.”

Mircea Solcanu a vorbit despre momentele grele prin care a trecut alături de mama sa, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Mircea Solcanu, fostul prezentator TV, care a ieșit din lumina reflectoarelor din cauza faptului că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, despre momentele grele prin care a trecut atunci când și-a pierdut mama, după ce s-au îmbolnăvit de cancer. Aceasta a ales să nu facă chimioterapie și a rămas țintuită la pat. 

“Da, acum doi ani.

(Nr. Și-a pierdut mama). S-a îmbolnăvit la un moment dat, noi trăiam fiecare din pensia lui, nu ne-am permis multe lucruri, adică aceste tratamente și la un moment dat ea nu a dorit să facă chimioterapie, i s-a părut foarte rău și în momentul în care nu faci chimioterapie, cealaltă alternativă este…. Am început această aventură împreună cu ea pe 15 septembrie 2021 și știu exact data pentru că trebuia să mergem undeva unde să ne interesăm să facă radioterapie.”,
a spus Mircea Solcanu.

Cum a reușit Mircea Solcanu să aibă grijă de mama lui bolnavă

Citește și: Cum a aflat Mircea Solcanu că are o tumoare pe creier, care i-a spart timpanul. „Mi s-a înfundat urechea de când am mers cu avionul.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mircea Solcanu trece printr-o adevărată dramă. Fostul prezentator TV nu mai aude

Fostul om de televiziune a spus că mama lui era conștientă, însă nu se putea împăca cu gândul, iar în perioada în care a fost imobilizată la pat cu greu se mai înțelegea cu ea, deoarece parcă nu mai era același om. 

“Ești conștient, dar nu te împaci cu gândul. Cred că cu două săptămâni înainte îmi spunea de acolo din pat, că a fost după imobilizată la pat, din ianuarie până în mai, trebuia să am grijă de ea, nu aveam bani pe cine să pun să plătesc să stea cu ea sau s-o îngrijească. Am stat eu. A fost cumplit, pentru că nu mă mai înțelegeam cu ea la un moment dat din cauza acestor medicamente. Omul respectiv nu mai acolo el, e în altă parte, nu știu unde se duce, dar nu mai

vorbește omul pe care îl știi tu acolo. Chiar mă gândeam, dacă la un om bolnav care are nevoie de așa ceva are aceste efecte, nu vreau să mă gândesc, am văzut niște copii. Cum să iei așa ceva în lumea asta?”, a mai spus fostul prezentator TV.

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Problemele de sănătate evoluează, dar am de gând să le las să meargă până unde se poate merge!” Mircea Solcanu a vorbit despre viața lui, după ce a devenit penticostal

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Cristina Cioran, despre motivele pentru care se învinovățește pentru tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă. “Nu am avut curajul să am curaj. E vina mea.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies