Cum a aflat Mircea Solcanu că are o tumoare pe creier, care i-a spart timpanul. „Mi s-a înfundat urechea de când am mers cu avionul.”

Cum a aflat Mircea Solcanu că are o tumoare pe creier, care i-a spart timpanul. „Mi s-a înfundat urechea de când am mers cu avionul.”
Cum a aflat Mircea Solcanu că are o tumoare pe creier, care i-a spart timpanul. „Mi s-a înfundat urechea de când am mers cu avionul.”

Mircea Solcanu a vorbit despre momentul în care a aflat că are o tumoare pe creier.

Mircea Solcanu, fostul prezentator TV, a renunțat la televiziune în urmă cu mai bine de opt ani și s-a mutat în Constanța. Acesta a trecut și prin numeroase probleme de sănătate, astfel că mai are puține apariții în ultima perioadă. Invitat în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, Mircea Solcanu a vorbit despre viața de după televiziune, dar și despre problemele de sănătate prin care a trecut și cum a aflat că are o tumoare pe creier, în timpul unui zbor cu avionul.

Acesta s-a ales cu o mare durere de cap, astfel că a rămas cu urechea înfundată aproximativ o lună, până când s-a gândit să consulte un ORL-ist, care l-a trimis la mai multe investigații medicale. 

„În 2012 am descoperit tumoarea pe creier. Am călătorit cu avionul, nu mai știu unde am fost, și m-a durut foarte tare capul în momentul în care pilotul a hotărât să zboare mai jos decât era plafonul obișnuit.

Acolo mie mi s-a întâmplat o mare durere de cap, dar nu era din cauza pilotului sau avionului, era din cauza tumorii mele de la presiunea respectivă. Atunci mi s-a înfundat urechea. M-am dus la ORL-ist, i-am spus că mi s-a înfundat urechea de când am mers cu avionul, dar a trecut de atunci vreo lună jumate și nu s-a mai desfundat.”, a spus Mircea Solcanu.

Cum a aflat Mircea Solcanu de faptul că are o tumoare

Citește și: „Și până la urmă am stat și m-am gândit că, într-un fel, m-am bucurat că nu am avut bani!” Mircea Solcanu a vorbit despre decesul mamei sale

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mircea Solcanu trece printr-o adevărată dramă. Fostul prezentator TV nu mai aude

În urma rezultatelor pe care le-a primit, ceea ce părea a fi un polip era, de fapt, o tumoare, care a spart din interiorul capului timpanul și a ieșit prin ureche. Acesta a fost nevoit să meargă la Viena pentru a fi operat, deoarece nu există nimeni în România care să se ocupe de asta.

A așteptat destul de mult pentru realizarea intervenției medicale, iar aceasta a costat aproximativ 40.000 de euro, fiind nevoit să apeleze la Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

  „Doamna doctor s-a uitat și a zis să pună niște antibiotic că părea ca un polip. După m-a trimis la un CT și a zis bine că nu am înțepat, deoarece aceea este o tumoare. Mi-a spart timpanul și a ieșit din cap în afara urechi. Mi-a spart timpanul din interior spre exterior. Aia fost durerea pe care am simțit-o în avion. Acela fost momentul în care s-a întâmplat că putea să se întâmple în orice moment.

Și așa am descoperit la ORL. În țara noastră nu se opera tumoarea respectivă, iar atunci, singurul care opera cu succes era un doctor în vârstă de la Viena. Îți dai seama că te interesezi, iar oamenii care se ocupă de asta au agenda ocupată pe mulți ani cu operații. Până am găsit un loc, am fost și prin Casa Națională de Asigurări, am și văzut cât a costat la sfârșit. Mi se pare că era vreo 35 sau 40.000 de euro.”, a mai povestit Mircea Solcanu.

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mircea Solcanu trece printr-o adevărată dramă. Fostul prezentator TV nu mai aude

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă: „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies