Mircea Solcanu, confesiuni dureroase despre momentele în care tatăl său făcea scandal! „Știam după cum se clatină dacă va fi o seară bună sau va fi nasoală.”

Mircea Solcanu, confesiuni dureroase despre momentele în care tatăl său făcea scandal! „Știam după cum se clatină dacă va fi o seară bună sau va fi nasoală.”
Mircea Solcanu, confesiuni dureroase despre momentele în care tatăl său făcea scandal! „Știam după cum se clatină dacă va fi o seară bună sau va fi nasoală.”

Mircea Solcanu a vorbit despre copilărie și amintirile pe care le are cu tatăl lui în momentele în care venea băut acasă.

Merge Solcanu, fostul prezentator TV, a ieșit din lumina reflectoarelor în urmă cu mai bine de 10 ani și a plecat din Capitală pentru a se concentra asupra problemelor de sănătate pe care le-a descoperit în anul 2012. De atunci, o lungă perioadă de timp a locuit cu mama lui, până în urmă cu doi ani, când aceasta s-a stins din viață răpusă de cancer. Tumoarea pe care a descoperit-o el la creier în urmă cu ani de zile, l-a făcut pe Mircea Solcanu să se întrețină o perioadă de timp din pensia mamei sale, apoi din indemnizația de handicap.

Viața lui a luat o întorsătură neașteptată, însă, cu toate acestea, a încercat de fiecare dată să își păstreze calmul și optimismul.

Mircea Solcanu, confesiuni dureroase despre scandalurile din familie

Citește și: Mircea Solcanu, despre momentul în care și-a pierdut mama, răpusă de o boală cumplită. “Nu mă mai înțelegeam cu ea la un moment dat.”

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Mircea Solcanu trece printr-o adevărată dramă. Fostul prezentator TV nu mai aude

Invitat în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, Mircea Solcanu a vorbit despre mai multe aspecte din viața lui personală și profesională și a făcut o retrospectivă a copilăriei sale încă din momentul în care era foarte mic. Acesta își amintește și de violențele care existau în familie, cauzate de tatăl lui, pe fondul consumului de alcool și făcea scandal atunci când venea acasă.

Își amintește cum într-o seară mama lui a fost nevoită să iasă pe geamul apartamentului pentru a pleca. El și sora lui îl așteptau de fiecare dată cu privirea și își dădeau seama cum va fi seara lor după starea și felul în care tatăl lor mergea.  „Cel mai nasol a fost când mama a ieșit pe geam. Stăteam la etajul 1 și a ieșit pe geam ca să sară afară.
Eu cu sora mea făceam treaba asta frecvent pentru că vecinii de desubtul nostru aveau gratii și ne puteam urca pe gratiile respective, iar de pe geam intram ușor în casă. Putea să facă asta un copil, dar la un adult e mai complicat. A făcut și lucrul acesta. Aveam 4-5 ani. Era mai violent decât era de obicei. Acum câteva zile stăteam cu sora mea și ne gândeam, ne aminteam cum ne uităm pe geamul de la bucătărie și așteptăm să apară în câmpul vizual.
Știam după cum se clatină dacă va fi o seară bună sau va fi nasoală. Dacă se clătina foarte tare, era o seară nasoală rău de tot. Dacă venea pe picioarele lui, era bine.”,
a povestit Mircea Solcanu.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Mircea Solcanu
Mircea Solcanu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum a aflat Mircea Solcanu că are o tumoare pe creier, care i-a spart timpanul. „Mi s-a înfundat urechea de când am mers cu avionul.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Anca Țurcașiu, în culmea fericirii după ce a devenit bunică pentru prima dată la 54 de ani. Ce nume a ales pentru nepoțica ei: ”Înseamnă viață”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies