Motivul pentru care Maria Tonciu nu a fost niciodată de acord cu relația dintre Andreea Tonciu și Nicolae Mitea. “Îl vedeam inutil în viața fiicei mele.”

Motivul pentru care Maria Tonciu nu a fost niciodată de acord cu relația dintre Andreea Tonciu și Nicolae Mitea. “Îl vedeam inutil în viața fiicei mele.”
Motivul pentru care Maria Tonciu nu a fost niciodată de acord cu relația dintre Andreea Tonciu și Nicolae Mitea. “Îl vedeam inutil în viața fiicei mele.”

Maria Tonciu a vorbit despre motivul pentru care niciodată nu a fost de acord cu relația fiicei sale pe care a avut-o cu Nicolae Mitea.

Andreea Tonciu este cunoscută pentru faptul că spune de fiecare dată lucrurilor pe nume, iar așa este și mama ei, Maria Tonciu, care nu ezită de fiecare dată să spună adevărul cu privire la anumite situații de viață sau de familie.

Motivul pentru care Maria Tonciu nu a fost niciodată de acord cu Nicolae Mitea, fostul partener al fiicei sale

Citește și: Povestea de viață a Mariei Tonciu. Cum a rămas însărcinată în liceu și cum a reușit să ascundă totul. „Așa s-a născut Andreea. Îmi era rușine să-i spun că eu am rămas gravidă.”

Nicolae Mitea
Nicolae Mitea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, pe lângă viața personală și profesională despre care a discutat, familie, copilărie, dar și perioada de rebeliune a fiicei sale, aceasta a făcut mărturisiri și cu privire la fosta relație a Andreei cu

Nicolae Mitea. A recunoscut că niciodată nu a fost de acord cu el, nici în prima zi, dar nici până în ultima zi de relație și nu și-ar fi dorit să stea alături de acest băiat, deoarece nu avea un serviciu și i se părea incredibil să îți dorești să realizezi o familie cu un om care nu muncește. Mama vedetei a spus inclusiv că îl vedea inutil în viața fiicei sale. 

“Nu am fost niciodată de acord cu relația asta. (nr. Relația Andreei Tonciu cu Nicolae Mitea.). Când spun niciodată, niciodată. Nici din prima zi, nici până în ultima zi. Nu mi-am dorit să stea alături de băiatul ăsta. Atâta timp cât omul nu are un serviciu, mi se pare incredibil să stai să-ți faci o familie cu un om care nu muncește. Îl vedeam inutil în viața fiicei mele.”

, a spus Maria Tonciu.

Ce spune mama Andreei Tonciu despre certurile care apăreau între ei

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Maria Tonciu a vorbit și despre posibilele diverse motive de unde apăreau certurile între ei, mai ales, din spusele mamei sale, aceasta era înșelată destul de des, iar fiica sa răbufnea. Recunoaște că și Andreea îi reproșa de foarte multe ori același lucru, iar situația dintre ei a degenerat. 

“Probabil că în momentul în care ei se certau din diverse motive, știți că el o înșela foarte mult pe Andreea, și vă dați seama că Andreea răbufnea.

Cred că acesta a fost motivul de ceartă și discuții la ei. Faptul că i-a reproșat foarte mult de ce s-a întâmplat și ce a făcut, de ce, de ce, de ce?”, a mai povestit mama Andreei Tonciu.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Inci, cu ochii pe Han 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies